Akcija NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 - 50% POPUSTA NA DRUGI PROIZVOD

Na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama do kraja marta, uz kupljeni NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100, od 1kg, na drugi kupljeni proizvod ostvarujete 50% popusta.

  • Proverite nivo tečnosti u rashladnom sistemu vašeg automobila i vozite se sigurno i ove zime!
  • Zaštitite motor vašeg automobila od mržnjenja i korozije.

Posebnu pažnju na antifriz treba obratiti prilikom dolaska hladnijeg vremena, odnosno tokom pripreme automobila za zimski period.
Antifriz predstavlja rashladni fluid na bazi monoetilen glikola, aditiva i vode, a njegova redovna upotreba od ključnog je značaja za pravilan rad svakog automobila.
Svaki vozač zna da pravilan rad njegovog vozila zavisi od ispravnog i efikasnog hlađenja, jer je rashladni sistem jedan od vitalnih delova motora.  Važno je da postoje dve vrste antifriza, antifriz 40 koji je već spreman za upotrebu i antifriz 100 koji se koristi isključivo u razblaženom obliku, a pri punjenju hladnjaka ovim sredstvom, neophodno je da sistem bude prazan i čist.  Koji antifriz je najbolji izbor za naš automobil? Odgovor na ovo pitanje je sveobuhvatan, jer treba obratiti pažnju na više karakteristika ovog sredstva, a sve u cilju adekvatne zaštite i očuvanja motornog vozila. Naime, prvo treba obratiti pažnju na tačku mržnjenja, a zatim na sastav antifriza, posebno aditiva, kao i na sam vek trajanja sredstva.
NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100, razblažen sa NISOTEC demineralizovanom vodom štiti motor i hladnjak automobila do -37°C, a pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, odnosno period njegove zamene, koji je do pet godina. Na taj način možemo znatno uštedeti, ali i biti sigurni da je naše motorno vozilo zaštićeno.

NISOTEC Antifriz Long Life 100! Pouzdana zaštita od mržnjenja motora
• Duži period zamene- do 5 godina
• Sigurna zaštita od korozije
• Preporuke svetskih proizvođača vozila