Akcija za povećanje prodaje Nisotec-a u maloprodajnim objektima

NIS a.d. Blok Promet, Direkcija maziva sa svojim distributerima u Srbiji (DVA EN Beograd, NIKOM Kragujevac i  ELAN'S Bačka Palanka) sprovodi Program motivacije kupaca u maloprodaji (prodavnice auto delova, nezavisne benzinske stanice, servisi…), koje distributeri snabdevaju Nisotec proizvodima.

Motivacija kupaca je u vidu vrednosnih poklon kartica za kupovinu na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, u cilju povećanja prodaje u kanalu maloprodaje, obezbeđenja veće marže zbog povećanja prodaje premijum proizvoda, povećanja učešća Nisotec proizvoda na tržištu Srbije, pozicioniranja i jačanja brenda Nisotec i povećanja poznatosti brenda Nisotec.

Da bi kupac ostvario pravo na učešće u Programu motivacije treba, na svom maloprodajnom objektu da izloži obavezan asortiman od 15 Nisotec proizvoda i da ostvari promet u toku jednog kvartala preko 200.000 dinara. Direkcija maziva, u dogovoru sa kupcem, obezbeđuje brendirane police za izlaganje proizvoda, postavljanje svetlećih Nisotec reklama, brendiranje izloga i podne grafike.

Nakon prvog kvartala, od 23 kupaca koji su ostvarili promet veći od 200.000 din, ali ne i obavezan asortiman, devet maloprodajnih objekata je ispunilo zadate kriterijume i ostvarili poklon kartice. Predstavnici Direkcije maziva, zajedno sa predstavnicima distributera obišli su maloprodajne objekte i uručili nagrade.

„Akcija se nastavlja uz još veće angažovanje svih učesnika: distributera, maloprodajnih objekata i Direkcije maziva. Cilj je da Nisotec proizvodi budu prisutni u 80% maloprodajnih objekata u Srbiji“, kaže Dmitrij Vukolov direktor Direkcije maziva.