Iskoristite sjajnu ponudu! NISOTEC antifriz – 50% na drugi proizvod.

Kupite NISOTEC ANTIFRIZ i dobijate 50% popusta na drugi isti proizvod!

 

Akcija se odnosi na sve vrste antifriza u pakovanju od 1 litar i 1 kilogram.

Redovna upotreba antifriza od ključnog je značaja za pravilan rad svakog automobila. Posebnu pažnju na antifriz treba obratiti prilikom dolaska hladnijeg vremena, odnosno tokom pripreme automobila za zimski period.

Svaki vozač zna da pravilan rad njegovog vozila zavisi od ispravnog i efikasnog hlađenja, jer je rashladni sistem jedan od vitalnih delova motora. Upravo zato, njegova zaštita od mržnjenja tokom zime je od krucijalnog značaja. Važno je da postoje dve vrste antifriza, antifriz 40 koji je već spreman za upotrebu i antifriz 100 koji se koristi isključivo u razblaženom obliku, a pri punjenju hladnjaka ovim sredstvom, neophodno je da sistem bude prazan i čist.

Prirodno, nameće se i pitanje koji antifriz je najbolji izbor za naš automobil? Odgovor na ovo pitanje je sveobuhvatan, jer treba obratiti pažnju na više karakteristika ovog sredstva, a sve u cilju adekvatne zaštite i očuvanja motornog vozila. Naime, prvo treba obratiti pažnju na tačku mržnjenja, a zatim na sastav antifriza, posebno aditiva, kao i na sam vek trajanja sredstva.

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100

Koncentrovani rashladni fluid na bazi etilen glikola, iz grupe organskih (OAT) antifriza. Ne sadrži nitrite, amine, fosfate, borate i silikate. Osigurava zaštitu rashladnog sistema od mržnjenja i ključanja kao i zaštitu od korozije. Posebno se preporučuje za punjenje rashladnih aluminijumskih sistema savremenih motora sa vodenim hlađenjem u automobilima i komercijalnim vozilima vodećih svetskih proizvođača: Mercedesa, Volkswagena (G-12+), GM-a, kao i vozilima SCANIA, MAN itd. Pre upotrebe mora se razblažiti vodom. Pogodan je za otvorene i zatvorene rashladne sisteme. Period zamene do 5 godina.

 

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 40

Rashladni fluid na bazi etilen glikola iz grupe organskih (OAT) antifriza spreman za upotrebu. Ne sadrži nitrite, amine, fosfate, borate i silikate. Osigurava zaštitu rashladnog sistema od mržnjenja i ključanja kao i zaštitu od korozije. Posebno se preporučuje za punjenje rashladnih sistema savremenih motora sa vodenim hlađenjem u automobilima i komercijalnim vozilima vodećih svetskih proizvođača: Mercedesa, Volkswagena (G-12+), GM-a, kao i vozilima SCANIA, MAN itd., kod kojih su temperature visoke te je najvažnija zaštita aluminijuma. Pogodan je za otvorene i zatvorene rashladne sisteme. Period zamene do 5 godina.

 

NISOTEC ANTIFRIZ 100

Koncentrovani rashladni fluid za zaštitu rashladnih sistema motora, na bazi monoetilen glikola i inhibitora korozije. Ne sadrži nitrite, amine i fosfate. Pre upotrebe mora se razblažiti vodom. Efikasnu zaštitu od mržnjenja i/ ili pregrevanja postižu fluidi koji sadrže 30 do 50% koncentrata u vodi. Koncentracije niže od 35% i više od 70% se ne preporučuju. Pruža dobru zaštitu od mržnjenja, korozije i pregrevanja rashladnih sistema. Pogodan je za otvorene i zatvorene rashladne sisteme. Period zamene je 2 godine.

 

NISOTEC ANTIFRIZ 40

Rashladni fluid spreman za upotrebu za zaštitu rashladnih sistema motornih vozila, na bazi monoetilen glikola i inhibitora korozije. Ne sadrži nitrite, amine i fosfate. Pruža dobru zaštitu od mržnjenja, korozije i pregrevanja konvencionalnih rashladnih sistema. Pogodan je za otvorene i zatvorene rashladne sisteme. Period zamene je 2 godine.

Katalog sa cenama, pogledajte na: