Mišljenje korisnika

Vidan Ceganjac, iz Ivanjice vozi Opel Astru iz 2004. godine.

Testirao je NISOTEC Autoline Sint  SAE 5W-40

Primetio je smanjenu potrošnje ulja od kada koristi NISOTEC, u odnosu na prethodna ulja. Osim toga, primetio je smanjenu potrošnju goriva Euro dizel, koji sipa na NIS Petrol benzinskim stanicama. Primetio je da motor ima bolje performanse, da ima bolji i mirniji rad i nastaviće da koristi NISOTEC ulja. ”Mali servis sam radio pre mesec i po dana sa Nisotec Autoline Sint SAE 5W-40 motornim uljem, i jako sam zadovoljan. Opšti utisak je da je potrošnja ulja manja, i da sve savršeno funkcioniše. Sve preporuke za ovo motorno ulje i ocena čista 5-ica”.

 

 


 

 Komljen Dragan,  iz Novog Sada vozi Mazdu 6 iz 2004 godine.

Testirao je NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-30

Koristio je i ranije NISOTEC. “Prezadovoljan sam, oseti se bolji rad motora i manja potrošnja. Mehaničar koji je vršio zamenu ulja pohvalio je kvalitet. Mislim da ću i u buduće koristiti samo Nisotec ulja.”

 

 

 


 

Ivan Filipović, iz Kruševca vozi Seat Ibizu, 2001.

Testirao je Nisotec PS SAE 10W-40

Do sada nije koristio NISOTEC ulja. U toku testiranja NISOTEC-a primetio je smanjenu potrošnju ulja i bolji rad motora. Nastaviće da koristi NISOTEC ulja. “Od NIS-a sam dobio ulje NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40 i veoma sam zadovoljan kvalitetom. Mislim da je odnos cene i kvaliteta NISOTEC ulja dobar.”

 

 

 


 

Dragan Barać, iz Kraljeva vozi Opel Astru, 2002.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint  SAE 5W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC u odnosu na prethodna ulja. Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. “Veoma sam zadovoljan, NISOTEC ulja su prevazišla  moja očekivanja.”

 

 

 


 

Slobodan Ilić, iz Ratara vozi Ford Focus, 2006.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint SAE 5W-30

Primetio je smanjenu potrošnju ulja, od kada koristi NISOTEC u odnosu na prethodna ulja. Primetio je smanjenu potrošnju goriva od kada koristi NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-30, a gorivom se snabdeva na NIS-ovim benzinskim stanicama. Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad.Nastaviće da koristi NISOTEC. “Super je, a nije ni skupo, tj. Cena je pristupačna. Najbitnije je da je original jer se prodaje na NIS-ovim pumpama a ne u nekim radnjicama koje pretaču neka nekvalitetna ulja iz buradi u ambalažu”.

 

 

 


 

Goran Gajić, iz Beograda vozi Opel Zafiru iz 2000 god.

Testirao je NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40 

Nije koristio NISOTEC ulja do sada, a koristio je razne vrste ulja. Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40. Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. ”Ulje je odličnog kvaliteta, vozilo se bitno bolje ponaša u svakom smislu, jednom rečju sve performanse su odlične.”

 

 

 


 

Zoran Jevtić, iz Novog Beograda vozi Fiat Stilo iz 2003.

Testirao je NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40 

Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad, nastaviće da koristi NISOTEC. ” U samoj eksploataciji se ulje ponašalo dobro, tamnilo je uobičajenim tempom, bez bilo kakvih neuobičajenih zvukova ili problema. Ovo isto ulje sam koristio i ranije, ali u drugom autu i benzinskom motoru 1.2 16v, u letnjem periodu, i mogu reći da se ovo ulje pokazalo najbolje. Potrošnje ulja nije bilo a sam rad motora je bio mekši i tiši nego sa drugim uljima. Takođe sam bio zadovoljan detergentnim svojstvima ovog ulja.“

 

 

 


 

Miodrag Radišić, iz Zrenjanina vozi Yuga 55 iz 2005.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40

Primetio smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC u odnosu na prethodna ulja. Primetio je smanjenu potrošnju goriva od kada koristi NISOTEC. Gorivo sipa na NIS-ovim benzinskim stanicama. Primetio je da motor ima bolje performanse,  tiši i mirniji rad i nastaviće da koristi NISOTEC.” Kvalitetno ulje, optimalna cena, smanjena potrošnja ulja-možda je i nema. Zadovoljan sam!”

 

 

 


 

Dragan Popović, iz Golupca vozi Ford Fiestu, 2003.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint SAE 5W-30

Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. “Korektan odnos kvaliteta i cene u odnosu na dosadašnja iskustva sa drugim uljima. Nastavite tako.”

 

 

 

 


 

Ivan Petrovski, iz Kragujevca vozi Renault clio 1.2, 2006.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint SAE 5W-30

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC ulja, i primetio je tiši i mirniji rad motora. Nastaviće da koristi NISOTEC. “U poređenju sa prethodnim uljem drugog proizvođača koje je bilo pre u motoru, NIS se bolje izborio sa kondenzacijom u zimskom periodu. Sve u najboljem redu i iznad očekivanja.
I za sledeću zamenu ću koristiti NISOTEC ulje.”

 

 

 


 

Bojan Stanojević, iz Jagodine vozi Ford Focus, 2003.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint SAE 5W-30

“Potrošnja ulja ostala je na nivou koji sam imao i sa prethodnim Castrol motornim uljem, odnosno minimalna u oba slučaja. Merenje nivoa ulja vršio sam u poslednjih 6 meseci i to minimalno jednom mesečno. Motor mog PMW-a marke Ford Focus je imao potpuno iste performanse, prvenstveno mislim na kompresiju i usklađen rad kao i u prethodnom periodu. Potrošnja goriva nije smanjena , ali ni povećana. Imam veoma pozitivna iskustva sa vašim motornim uljem i svakako ću nastaviti da ga koristim. Iskreno , možda sam i sumnjao u kvalitet ulja, zbog čega sam i vršio  učestale kontrole. Na moje zadovoljstvo sve je ispalo više nego dobro. Zahvalan, Bojan Stanojević iz Ćuprije”

 

 


 

Vesna Đurin, iz Zrenjanina vozi Yuga 55 iz 2000.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40

Primetila je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC u odnosu na prethodna ulja i da motor ima bolje performanse,  tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. ” Motor tiho radi, potrošnja goriva malo smanjena, jako zadovoljni sa kvalitetom ulja, nastavićemo da koristimo NISOTEC.”

 

 

 


 

Dalibor Đorđević, iz Soko Banje vozi Opel Kadet, iz 1987.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC. Primetio je da motor ima bolje performanse, tiši i mirniji rad, nastaviće da sti NISOTEC. “Bolji i tiši rad motora, smanjena potrošnja ulja - motor manje troši ulje nego ranije.”

 

 

 


 

Boba Jovičić, iz Ivanjica vozi Opel Corsa C, 2005.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint  SAE 5W-40

Primetila je smanjenu potrošnju ulja i smanjenu potrošnju goriva od kada koristi NISOTEC Autoline 5W-40, da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. “Super je ulje, manja potrošnja i sveopšti utisak prezadovoljni smo.”

 

 

 


 

Nenad Petrović, iz Paraćina vozi Škoda Superb, 2002.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint  SAE 5W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC. Primetio je da motor ima bolje performanse i tiši i mirniji rad; nastaviće da koristi NISOTEC. “Ulje je dobrog kvaliteta, za cenu koja je na tržištu za ovo ulje je i više nego dobro, auto dobro radi.”

 

 

 


 

Radomir Marković, iz Beograda vozi Renalut Megan, 2004.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint  SAE 5W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC. Primetio je da motor ima bolje performanse i  tiši i mirniji rad, nastaviće da koristi NISOTEC. “Zapazio sam da auto manje troši goriva i ulja i da tiše motor radi pogotovo na većim obrtajima motora.”

 

 

 


 

Željko Jovančević, iz Kragujevca vozi Renalut Scenic II, 2004.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE Sint  SAE 5W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC, u odnosu na prethodni strani brend. Primetio je smanjenu potrošnju goriva od kada koristi NISOTEC. Primetio je da motor ima bolje performance i tiši i mirniji rad. Nastaviće da koristi NISOTEC. “Generalno nešto tiši i mirniji rad motora, i obzirom na zimske uslove eksploatacije mislim da mi je prosečna potrošnja manja za 0,2-0,3l na 100 km. Prijatno sam iznenađen, vrlo pozitivan utisak jer nisam očekivao takve rezultate. Nadam se da će i ubuduće kvalitet napredovati i da ću biti još zadovoljniji prilikom narednih zamena ulja. Veliki pozdrav za NISTOEC tim, i puno uspeha u budućem radu. Željko Jovančević, Kragujevac”.

 

 


 

Igor Mihajlović, iz Beograda vozi Opel Astra, iz 2003.

Testirao je NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40

Primetio je smanjenu potrošnju ulja od kada koristi NISOTEC, koristio je GM ulja. Primetio je da motor ima bolje performanse, nastaviće da koristi NISOTEC. “Korišćenje NISOTEC ulja nije promenilo rad motora niti potrošnju goriva. Auto je radio nepromenjeno, a ni sama potrošnja gorova nije varirala u odnosu na neki raniji period. Prethodno korišćeno GM ulje je korišćeno duži vremenski period. Korišćenjem prethodnog ulja motor nije trošio ulje, kao ni sa korišćenjem Nisotec ulja. Kompresija motora, odnosno snaga motora se takođe nije menjala. S obzirom na razliku u ceni, vrlo je verovatno da ću koristiti Nisotec ulje, jer je odnos cena / kvalitet korektan.”