Tatjana Cvetkov Čikošev, održala gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Naša koleginica Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za razvoj i promociju maziva, održala je gostujuće predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu na temu „Razvoj i implementacija digitalnog marketinga na primeru industrije maziva“.

Predavanje je održano u okviru projekta Ekonomskog fakulteta „Vizuelna ekonomija“ sa željom da se studentima približi marketing u praksi putem interaktivnih predavanja.

Tatjana Cvetkov je u svom predavanju istakla značaj digitalnog marketinga u današnjem marketingu uopšte i naročito integrisanim marketing komunikacijama. Prema njenim rečima, u eri četvrte industrijske revolucije prisutna je digitalizacija gotovo svih aspekata života i stoga neophodna saradnja biznisa, vlada i akademskih institucija. Istraživanje i sagledavanje tržišnih mogućnosti, prilagođavanje promenama, adekvatno i pravovremeno prepoznavanje potreba za određeno ciljno tržište pretpostavka su rasta i razvoja, kao i opstanka brendova u uslovima konkurentnog tržišta.

Našoj koleginici je ovom prilikom uručena zahvalnica za održano predavanje koje je izazvalo veliko interesovanje studenata. Tatjana Cvetkov se zahvalila studentima na prilici da upravo u okviru ambijenta u kome je završila osnovne i postdiplomske studije podeli svoja iskustva iz dugogodišnje prakse. Podsetila ih je da po ulasku u velike multinacionalne kompanije, ostanu autentični, jedinstveni i rade na sopstvenoj diferencijaciji.

Naša koleginica je zaključila svoje predavanje u punoj sali Ekonomskog fakulteta porukom studentima: „Da bi se ostvario uspeh ne mora se biti najbolji, ali je neophodno biti jedinstven“.