DOČEKAJTE NOVU SEZONU SPREMNI UZ NISOTEC PROIZVODE!

Na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije, pripremili smo za Vas specijalne cene određenih Nisotec proizvoda kako bismo svaku Vašu vožnju učinili sigurnijom, a svako putovanje bezbednijim.

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se značajna ušteda goriva, produžava se radni vek motora i obezbeđuje se  bolja zaštita motora od korozije.

Spisak proizvoda koji su na sezonskom popustu:

  • NISOTEC DIZEL S3 SAE 15W-40, 1l
  • NISOTEC DIZEL S3 SAE 30, 1 lit
  • NISOTEC 2T, 0,5 lit
  • NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40, 1l
  • NISOTEC DIESEL LUB, 0,25L

Katalog cena

Pripremili smo za vas hit cenu za NISOTEC AdBlue, u pakovanju od 4 i 10 litara.

NISOTEC AdBlue je agens za smanjenje emisije štetnih komponenti izduvnih gasova prvenstveno azotnih (NOx) oksida. Koristi se kod novih modela (Euro 4, Euro 5, Euro 6) motora putničkih i komercijalnih vozila, autobusa i kamiona opremljenih SCR sistemom. AdBlue se puni u poseban rezervoar na vozilu i ne sme se dodavati dizel gorivu.

NISOTEC DIESEL LUB je aditiv koji se dodaje gorivu evro dizel za poboljšanje mazivosti. Dodavanjem ovog aditiva obezbeđuje se dobra mazivost, a time zaštita od habanja. Najbolji rezultati se postižu ako se sipa u rezervoar pre sipanja goriva.

NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40 je univerzalno mineralno, multigradno motorno ulje, namenjeno za podmazivanje benzinskih i dizel motora, starijih, klasičnih konstrukcija putničkih, teretnih i lakih dostavnih vozila i poljoprivredne mehanizacije koji rade pod umerenim opterećenjem.

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 30 je ekonomično monogradno mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje četvorotaktnih dizel motora kamiona, autobusa, poljoprivrednih, građevinskih i sličnih mašina, starijih konstrukcija, koji rade u umerenim i teškim uslovima i sa promenljivim opterećenjima. Može se koristiti i za podmazivanje kompresora, manje opterećenih reduktora, hidrauličnih uređaja koji dozvoljavaju upotrebu ovog motornih ulja.

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 15W-40 je ekonomično multigradno mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje četvorotaktnih dizel motora kamiona, autobusa, poljoprivrednih, građevinskih i sličnih mašina, starijih konstrukcija, koji rade u umerenim i teškim uslovima i sa promenljivim opterećenjima. Može se koristiti i u letnjim i zimskim klimatskim uslovima.

NISOTEC 2T je ekonomično mineralno motorno ulje za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora sa vazdušnim hlađenjem. Koristi se za podmazivanje motora motocikala, skutera, poljoprivrednih mašina, motornih testera, pumpi i ostalih mašina starijih konstrukcija i malog kapaciteta.

Ponuda važi od 1. 12. 2021. na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!