Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja za naš NISOTEC

Dugogodišnje poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. 
Stručna komisija 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, nam je i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja, od čega 7 velikih zlatnih medalja za kvalitet NISOTEC proizvoda.


Ovo značajno priznanje dodeljeno nam je u trenutku kada su tržištu predstavljeni unapređena formula i novo pakovanje našeg ulja i maziva. Zahvaljujući saradnji stručnih timova naše kompanije i Gasprom njefta, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolju zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulja na vozilu. Novi vizuelni identitet NISOTEC ulja i maziva predstavljen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da dobiju više informacija  o proizvodima NISOTEC palete.

-Priznanja ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede još jednom dokazuju da naša kompanija u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori i činjenica da su se NISOTEC proizvodi do sada okitili sa više od 80 medalja za kvalitet. Nastavljamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača – izjavio je  Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina , koji je u ime naše kompanije primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“ – događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.