Akcije i promocije

DOČEKAJTE NOVU SEZONU SPREMNI UZ NISOTEC PROIZVODE!

Na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije, pripremili smo za Vas specijalne cene određenih Nisotec proizvoda kako bismo svaku Vašu vožnju učinili sigurnijom, a svako putovanje bezbednijim.

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se značajna ušteda goriva, produžava se radni vek motora i obezbeđuje se  bolja zaštita motora od korozije.

Spisak proizvoda koji su na sezonskom popustu:

 • NISOTEC DIZEL S3 SAE 15W-40, 1l
 • NISOTEC DIZEL S3 SAE 30, 1 lit
 • NISOTEC 2T, 0,5 lit
 • NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40, 1l
 • NISOTEC DIESEL LUB, 0,25L

Katalog cena

Pripremili smo za vas hit cenu za NISOTEC AdBlue, u pakovanju od 4 i 10 litara.

NISOTEC AdBlue je agens za smanjenje emisije štetnih komponenti izduvnih gasova prvenstveno azotnih (NOx) oksida. Koristi se kod novih modela (Euro 4, Euro 5, Euro 6) motora putničkih i komercijalnih vozila, autobusa i kamiona opremljenih SCR sistemom. AdBlue se puni u poseban rezervoar na vozilu i ne sme se dodavati dizel gorivu.

NISOTEC DIESEL LUB je aditiv koji se dodaje gorivu evro dizel za poboljšanje mazivosti. Dodavanjem ovog aditiva obezbeđuje se dobra mazivost, a time zaštita od habanja. Najbolji rezultati se postižu ako se sipa u rezervoar pre sipanja goriva.

NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40 je univerzalno mineralno, multigradno motorno ulje, namenjeno za podmazivanje benzinskih i dizel motora, starijih, klasičnih konstrukcija putničkih, teretnih i lakih dostavnih vozila i poljoprivredne mehanizacije koji rade pod umerenim opterećenjem.

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 30 je ekonomično monogradno mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje četvorotaktnih dizel motora kamiona, autobusa, poljoprivrednih, građevinskih i sličnih mašina, starijih konstrukcija, koji rade u umerenim i teškim uslovima i sa promenljivim opterećenjima. Može se koristiti i za podmazivanje kompresora, manje opterećenih reduktora, hidrauličnih uređaja koji dozvoljavaju upotrebu ovog motornih ulja.

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 15W-40 je ekonomično multigradno mineralno motorno ulje namenjeno za podmazivanje četvorotaktnih dizel motora kamiona, autobusa, poljoprivrednih, građevinskih i sličnih mašina, starijih konstrukcija, koji rade u umerenim i teškim uslovima i sa promenljivim opterećenjima. Može se koristiti i u letnjim i zimskim klimatskim uslovima.

NISOTEC 2T je ekonomično mineralno motorno ulje za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora sa vazdušnim hlađenjem. Koristi se za podmazivanje motora motocikala, skutera, poljoprivrednih mašina, motornih testera, pumpi i ostalih mašina starijih konstrukcija i malog kapaciteta.

Ponuda važi od 1. 12. 2021. na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama!

zatvori

Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja za naš NISOTEC

Dugogodišnje poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. 
Stručna komisija 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, nam je i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalja, od čega 7 velikih zlatnih medalja za kvalitet NISOTEC proizvoda.


Ovo značajno priznanje dodeljeno nam je u trenutku kada su tržištu predstavljeni unapređena formula i novo pakovanje našeg ulja i maziva. Zahvaljujući saradnji stručnih timova naše kompanije i Gasprom njefta, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolju zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulja na vozilu. Novi vizuelni identitet NISOTEC ulja i maziva predstavljen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da dobiju više informacija  o proizvodima NISOTEC palete.

-Priznanja ovogodišnjeg Sajma poljoprivrede još jednom dokazuju da naša kompanija u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori i činjenica da su se NISOTEC proizvodi do sada okitili sa više od 80 medalja za kvalitet. Nastavljamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača – izjavio je  Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina , koji je u ime naše kompanije primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“ – događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.
 

zatvori

NISOTEC antifriz program je deo izložbe „Hladan kao LED“ u Muzeju nauke i tehnike

Izložba je posvećena istorijskom razvoju, tehnologiji, proizvodnji i upotrebi leda na našim prostorima.

Izložbom autora Zorana Levića-kustosa, Muzej želi da približi posetiocima fenomen niskih temperatura kroz priče o svemiru, ledenim dobima, istorijatu merenja, tehnologiji i uređajima za hlađenje, sredstvima za rashlađivanje, zaštititi od niskih temperatura, saobraćaju i sportu.

Izloženi eksponati pokrivaju period od 19. veka pa sve do današnjih dana. Čuvaju se u zbirkama Muzeja nauke i tehnike, Etnografskog muzeja i privatnim kolekcijama, dok je drugi deo izložene građe vlasništvo kompanija Albo, Sol Srbija, Frikoma, Fero Eko Blast i Drenovca, Centra za promociju nauke, Nacionalnog saveza za karling Srbije i Naftne industrije Srbije.  Naša kompanija je izložila program NISOTEC antifriza kao proizvoda koji osiguravaju zaštitu rashladnog sistema od mržnjenja i ključanja, kao i zaštitu od korozije.  Rashladni sistem je jedan od vitalnih delova motora. Kao posledica bilo kakvog prekida rada rashladnosg sistema, javlja se oštećenje motora, njegovo habanje i istovremeno znatno smanjenje njegovih performansi. Zaštita motora od mržnjenja je veoma važna. Ukoliko je antifriz loš ili jako razblažen, na niskim zimskim  temperaturama tečnost u hladnjaku i rashladnom sistemu,  mrzne i stvara se led. Led ima veću zapreminu od tečnosti, širi se silinom koja dovodi do pucanja hladnjaka, a u težim slučajevima i do prskanja bloka motora. NISOTEC ANTIFRIZ štiti motor i hladnjak zimi do -36°C

zatvori

Šampionski pehar Poljoprivrednog sajma za NISOTEC proizvode

Šampionski pehar Poljoprivrednog sajma nova potvrda najvišeg kvaliteta NISOTEC proizvoda

Brend NISOTEC kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara, kao i  11 zlatnih medalja, od čega šest velikih zlatnih medalja, Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Ova najviša priznanja, o kojima odlučuje stručna komisija Poljoprivrednog sajma, predstavljaju još jednu potvrdu kontinuiranog vrhunskog kvaliteta proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva. Priznanja su dodeljena na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“, događaju koji okuplja nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

Ocena kvaliteta proizvoda i usluga od izuzetnog je značaja kako za sajamsku manifestaciju, tako i za izlagače i korisnike njihovih proizvoda i usluga, jer se time najboljim preduzetnicima iskazuje čast, a dodelom pehara i medalja za kvalitet proizvoda ukazuju se posebna priznanja za pokazane rezultate.  Najsjajnija odličja za kvalitet brenda NISOTEC kompanija NIS dobila je na osnovu dugogodišnjeg poverenja svojih potrošača, što je potvrđeno i mišljenjem stručne komisije.

U ime kompanije NIS veliki šampionski pehar i nagrade primio je Miroslav Peričević, direktor proizvodnje Departmana maziva, koji je ovim povodom izjavio:

„Proizvodi NISOTEC palete koja sadrži više od 170 vrsta ulja i maziva i 500 različitih artikala poseduju odobrenja najpoznatnijih proizvođača motornih vozila, čime se dodatno potvrđuje pouzdanost i visok kvalitet najpoznatijeg NIS-ovog uljnog brenda. Potvrda kvaliteta NISOTEC ulja i maziva ogleda se i u činjenici da su se naši proizvodi do sada okitili sa više od 50 medalja za kvalitet. Zahvaljujući konstantnom unapređenju proizvodnje, kao i primeni inovativnih rešenja  u svim biznis procesima,  usmereni smo na jačanje liderske pozicije na domaćem tržištu,  kao i na širenje  na Balkanu gde je NISOTEC jedan od deset najprodavanijih brendova“, rekao je Peričević.

NISOTEC proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC  proizvodi se osim na domaćem tržištu prodaju i u zemljama regiona: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Albaniji.

zatvori

NISOTEC poklanja motorno ulje

U toku je specijalna NISOTEC akcija, tokom koje će veliki broj vozača u Srbiji besplatno dobiti NISOTEC motorno ulje i to na kućnu adresu. Vozači zatim, treba da izvrše kompletnu zamenu motornog ulja u svom automobilu i posle dva meseca testiranja performansi NISOTEC ulja, odgovore na kratku anketu, nakon čega ih očekuje i dodatni poklon. 

Ovom akcijom NISOTEC dokazuje da pored konstantnog unapređenja svojih proizvoda u skladu sa zahtevima proizvođača vozila, u prvi plan stavlja poverenje potrošača u kvalitet proizvoda. Iskoristite priliku da vaše mišljenje bude nagrađeno vrednim poklonom!

Pravila i uslovi konkursa.

Lista dobitnika.

 

zatvori

Priprema automobila za letnji period

Godišnji odmori i duge vožnje automobilom su pred nama pa je važna priprema i provera ispravnosti vašeg ljubimca. Nemojte dozvoliti da deo vašeg godišnjeg odmora provodite u usputnom auto servisu gde su intervencije znatno skuplje jer se radi o brzim popravkama.

Kako biste pripremili vaš automobil za dugotrajnu vožnju skrećemo vam pažnju na sledeće:

Motorno ulje

Pre polaska na put proverite da li je vreme za zamenu ulja uzimajući u obzir kilometražu koju planirate preći. U zavisnosti od dužine puta pripremite litru ulja za eventualno dolivanje. Od motornog ulja zavisi pouzdan rad i dugotrajnost motora.

Redovnom zamenom ulja smanjuje se habanje i povećava čistoća motora. Ulje menjajte prema preporuci proizvođača ulja ili najmanje jednom godišnje, u slučaju da ne prelazite tu kilometražu. Prilikom svake zamene ulja zamenite i uljni filter. Zbog izuzetne važnosti kvaliteta motornog ulja preporučujemo Vam da koristite samo ulja pouzdanih i proverenih proizvođača. NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Kvalitet je potvrđen i na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, gde su NISOTEC motorna ulja dobila najviša priznanja – veliki šampionski pehar I 11 zlatnih medalja.  

 U zavisnosti od modela motora, NISOTEC nudi široku paletu visokokvalitetnih sintetičkih, polusintetičkih i mineralnih motornih ulja.

Proveravajte nivo ulja u motoru u intervalima od 500 do 1500 km, vodeći računa da je vozilo na ravnoj horizontalnoj podlozi. Nivo ulja na mernoj šipki treba da bude između oznaka min. i max. odnosno bliže oznake max. a nikako ispod min. ili iznad max. Normalno je da motor troši ulje i to od 0,05 do 1 litar na 1000 km. Ako je veća potrošnja ulja obavezno posetite servis da se utvrdi razlog povećane potrošnje. Obavezno proverite da li ima curenja ulja na zaptivkama motora.

Kočnice

Neispravnost kočnica jedan je od najčešćih uzroka saobraćajnih nesreća. Neefikasno kočenje može nastati i usled istrošenosti gumica u glavnom ili radnim cilindrima, što se može primetiti mekanim radom papučice za kočenje zbog prisustva vazduha u sistem.

Obavezno proverite ispravnost kočnica i nivo kočione tečnosti u posudi i po potrebi dolijte. U posudi mora uvek biti dovoljno kočione tečnosti, a ako se ona mora češće dolivati, to je znak da u kočionom sistemu ima curenja ulja.

Koristite samo visokokvalitetne kočione tečnosti od proverenih i pouzdanih proizvođača. Preporučujemo NISOTEC K4 ili NISOTEC K2 u zavisnosti od zahteva proizvođača motornog vozila.

Sistem za hlađenje

Svaki vozač zna da mu ispravnost vozila zavisi od ispravnog i efikasnog hlađenja. Rashladni sistem je jedan od vitalnih delova motora. Kao posledica bilo kakvog prekida rada rashladnog sistema javlja se oštećenje motora, njegovo habanje i istovremeno znatno smanjenje njegovih performansi. Rashladni sistem motornih vozila koristi tečnost za hlađenje (antifriz) koji se koristi ne samo zimi, već tokom cele godine. Pored zaštite od mržnjenja u zimskom periodu, podjednako je važna karakteristika zaštite od korozije. Aditivi koji štite rashladni sistem od korozije troše se tokom vremena. Iz tog razloga važno je proveriti kada je izvršena zamena rashladne tečnosti: period izmene NISOTEC Antifriza je 2 godine, međutim NISOTEC nudi i još nešto bolje, LONG LIFE ANTIFRIZ koji ima period zamene 5 godina. Obavezno proverite nivo tečnosti u sistemu i po potrebi dopunite ili zamenite.

Tečnost za pranje vetrobranskog stakla

Čisto vetrobransko staklo je jedan od bitnih elemenata ključnih za sigurnu vožnju. Upotrebom kvalitetnih sredstava za pranje vetrobranskog stakla vašeg motornog vozila obezbeđujete bolju preglednost u toku vožnje i bezbednosti na putu.

G-Drive Auto glass letnji,  proizveden je od kvalitetnih i neškodljivih sirovina. Sadrži potpuno farmaceutski čistu vodu tako da je neškodljiv za ljude i okolinu. Potpuno otklanjanja svaku prljavštinu sa vetrobranskog stakla i održava ga blistavo čistim i na taj način povećava bezbednost tokom vožnje. Štiti gumene delove metlice brisača i lakirane površine vozila, kao i sistem za pranje vetrobrana od blokiranja. Obavezno proverite nivo tečnosti u posudi i po potrebi dopunite.

Gume

Proverite stanje guma i ako otkrijete eventualna oštećenja svakako posetite vulkanizera. Važno je prekontrolisati pritisak u gumama jer propisno napumpana guma štedi gorivo, odnosno otpor kotrljanja je znatno niži, maksimalna brzina je veća, a zaustavni put je kraći. Osim toga, mekana guma pri velikim brzinama može da se deformiše i pukne. Provera pritiska u gumama se može uraditi na benzinskoj stanici. Obavezno proverite rezervnu gumu, i napumpajte je na maksimalno dozvoljeni pritisak. Podaci o preporučenom pritisku se najčešće nalaze na bočnoj ivici suvozačevih vrata ili poklopcu rezervoara goriva.

Za letnje uslove vožnje koriste se letnje gume. Zimske gume su namenjene za zimske uslove vožnje i ako se koriste u letnjim uslovima mogu se brzo istrošiti.

Akumulator

Akumulatori su veoma opterećeni i tokom leta, a ne samo u toku zime. Voda se u toplim danima brže gubi iz sumporne kiseline, a posledica toga je znatno manji napon. Zbog toga pre putovanja proverite nivo elektrolita i po potrebi dolijte destilovanu vodu do propisanog nivoa.

Za bezbrižno i ugodno putovanje proverite ispravnost sijalica i da li imate komplet rezervnih. Ne zaboravite alat za zamenu točkova, protivpožarni aparat i komplet prve pomoći.

Srećan put i prijatan odmor želi vam NISOTEC.

 

zatvori

Priprema vozila za zimske uslove vožnje

Nakon toplog leta i blage jeseni navikli smo se na bezbrižne uslove vožnje. Međutim, poučeni iskustvom iz prošle zime moramo se pripremiti za mnogo oštrije uslove vožnje narednih meseci. Priprema vozila za zimu zahteva dodatni napor i finansijska sredstva, ali pravovremena priprema može da uštedi mnogo vremena, novaca i nerviranja a da poveća bezbednost.

Ne treba se zavaravati nekim prognozama blage zime, jer je period vrlo hladnih dana dovoljan da nam donese mnoge nevolje: zavejani putevi, zaleđena i zamagljena stakla, problemi sa paljenjem, zaleđene brave, mogu izazvati veće finansijske izdatke, ali i posledice koje mogu uticati na bezbednost u saobraćaju. Da se to ne bi dogodilo, NISOTEC savetuje kako da pripremite svoje vozilo za nastupajuće zimske vremenske uslove.

Rashladna tečnost – antifriz

Rashladni sistem je jedan od vitalnih delova motora. Kao posledica bilo kakvog kvara rashladnog sistema javlja se pregrevanje motora koje može da dovede do njegovog oštećenja i u krajnjem slučaju do potpunog otkaza. Više od polovine kvarova motora u suštini imaju kao uzrok loše hlađenje. Ukoliko je antifriz lošeg kvaliteta ili jako razblažen, na niskim temperaturama tečnost u hladnjaku i rashladnom sistemu mrzne i stvara se led. Led ima veću zapreminu od tečnosti, širi se silom koja dovodi do pucanja hladnjaka, a u težim slučajevima i do prskanja bloka motora.

Na tržištu se nalaze dva tipa antifriza: spreman za upotrebu (antifriz 40) sa tačkom mržnjenja do -380C i koncentrovani (antifriz 100) koji se pre upotrebe mora razblažiti vodom najčešće u odnosu 50% vode i 50% koncentrovanog antifriza da bi se postigla tačka mržnjenja do -380C. Pored zaštite od mržnjenja, podjednako je važna karakteristika zaštite od korozije. Aditivi koji štite rashladni sistem od korozije troše se tokom vremena. Iz tog razloga važno je proveriti kada je izvršena zamena rashladne tečnosti. Period izmene običnog antifriza je 2 godine (Nisotec Antifriz 40), a poboljšanog sa organskim inhibitorima korozije 5 godina (Nisotec Antifriz Long Life 40).

Osim toga, proverite da li su creva u rashladnom sistemu napukla i da li postoje tragovi curenja. Proverite i stanje kaiša vodene pumpe vizuelno, da li postoje pukotine i oštećenja.

Motorno ulje

Od motornog ulja zavisi pouzdan rad i dugotrajnost motora. Proverite nivo ulja u motoru i obavezno proverite da li je vreme za zamenu ulja. Ulje menjajte prema preporuci proizvođača ulja ili najmanje jednom godišnje, u slučaju da ne prelazite tu kilometražu. Prilikom svake zamene ulja zamenite i uljni filter. Zbog izuzetne važnosti kvaliteta motornog ulja preporučujemo vam da koristite samo ulja pouzdanih i proverenih proizvođača. Preporučujemo Vam NISOTEC motorna ulja. U zavisnosti od modela motora NISOTEC nudi veoma široku paletu visokokvalitetnih sintetičkih, polusintetičkih i mineralnih motornih ulja.

Kočiona tečnost

Ispravnost kočnica je podjednako važna u toku cele godine. Međutim, zimi zbog klizavog kolovoza i teških uslova vožnje zahteva se besprekorna ispravnost kočionog sistema. Obavezno treba proveriti nivo kočione tečnosti i po potrebi doliti. Ukoliko je kočiona tečnost starija od dve godine, trebalo bi je zameniti. Koristite samo visokokvalitetne kočione tečnosti od proverenih i pouzdanih proizvođača. Preporučujemo NISOTEC K4 ili NISOTEC K2 u zavisnosti od zahteva proizvođača motornog vozila.

Ostala oprema
Osim navedenih ulja i tečnosti, priprema vozila za zimske uslove vožnje podrazumeva i obaveznu zamenu pneumatika. Zimski pneumatici su dubljih profila i drugačijih šara, a osim toga i materijal pneumatika je prilagođen niskim temperaturama, što znači da se pneumatik neće suviše stvrdnuti i izgubiti svoje prijanjajuće karakteristike. Lanci za sneg su obavezna zimska oprema naročito za planinske uslove vožnje. Lanci moraju biti odgovarajućih dimenzija. Preporuka vozačima je da uvežbaju proceduru postavljanja lanaca na točkove.

Obavezno treba proveriti ispravnost akumulatora, odnosno nivo elektrolita, čistoću klema, ispravnost kablova i alternatora.

Kao preventivu zaleđivanja brava na vratima, prtljažniku i rezervoaru za gorivo, preporučuje se ubrizgavanje glicerina, WD-40 ili neko od specijalnih sredstava protiv smrzavanja. Na niskim temperaturama može doći do zaleđivanja vrata i do njihovog oštećenja prilikom otvaranja. Kao preventiva, glicerin se može koristiti i za premazivanje gume oko vrata.

Bezbednu vožnju želi vam NISOTEC.

zatvori

Tatjana Cvetkov Čikošev, održala gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Naša koleginica Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za razvoj i promociju maziva, održala je gostujuće predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu na temu „Razvoj i implementacija digitalnog marketinga na primeru industrije maziva“.

Predavanje je održano u okviru projekta Ekonomskog fakulteta „Vizuelna ekonomija“ sa željom da se studentima približi marketing u praksi putem interaktivnih predavanja.

Tatjana Cvetkov je u svom predavanju istakla značaj digitalnog marketinga u današnjem marketingu uopšte i naročito integrisanim marketing komunikacijama. Prema njenim rečima, u eri četvrte industrijske revolucije prisutna je digitalizacija gotovo svih aspekata života i stoga neophodna saradnja biznisa, vlada i akademskih institucija. Istraživanje i sagledavanje tržišnih mogućnosti, prilagođavanje promenama, adekvatno i pravovremeno prepoznavanje potreba za određeno ciljno tržište pretpostavka su rasta i razvoja, kao i opstanka brendova u uslovima konkurentnog tržišta.

Našoj koleginici je ovom prilikom uručena zahvalnica za održano predavanje koje je izazvalo veliko interesovanje studenata. Tatjana Cvetkov se zahvalila studentima na prilici da upravo u okviru ambijenta u kome je završila osnovne i postdiplomske studije podeli svoja iskustva iz dugogodišnje prakse. Podsetila ih je da po ulasku u velike multinacionalne kompanije, ostanu autentični, jedinstveni i rade na sopstvenoj diferencijaciji.

Naša koleginica je zaključila svoje predavanje u punoj sali Ekonomskog fakulteta porukom studentima: „Da bi se ostvario uspeh ne mora se biti najbolji, ali je neophodno biti jedinstven“.

zatvori

-50% popusta na drugi Testerol

Na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, uz kupovinu proizvoda NISOTEC Testerol u pakovanju od 1 i 4 litra, ostvarujete popust od 50% na drugi kupljeni proizvod u istom pakovanju. NISOTEC Testerol je ulje mineralne osnove, namenjeno za podmazivanje lanaca svih tipova ručnih motornih I električnih testera koje se koriste za obradu drveta pri teškim uslovima rada. Obezbeđuju dobru prionjivost, izuzetnu zaštitu od habanja i zaštitu od rđe i korozije lanaca motornih i električnih testera u svim vremenskim uslovima. Akcija traje do 10. 10. 2018.

zatvori

Letnja akcija NISOTEC maziva

Na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama širom Srbije, kompanija NIS obezbedila je popust za pojedine artikle iz asortimana NISOTEC ulja i maziva.

Popust od -10% namenjen je svim kategorijama korisnika, s tim što korisnici AGRO kartice i TAXI kartice pored rednovih -15% popusta imaju dodatnih -10%. Akcija traje od 25.06. do 31.08.2018.

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se značajna ušteda goriva, produžava se radni vek motora i obezbeđuje se  bolja zaštita motora od korozije.

Detaljne informacije o NISOTEC proizvodima, možete pogledati na stranici > www.nisotec.eu/sr-lat/proizvodiNAZIV ROBE PAKOVANJE
NISOTEC 2T    0,5L
NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40    10L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 15W-40   4L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 15W-40    10L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 30   4L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 30    10L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 40    4L
NISOTEC DIZEL S3 SAE 40    10L
NISOTEC ATF DII   1L
NISOTEC HIDROL HM 46    10L
NISOTEC HIDROL HM 68    10L
NISOTEC HIDROL HV 46    10L
NISOTEC HIDROL HV 68   10L
NISOTEC AUTOGAS SAE 15W-40  4L
NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40   4L
NISOTEC ATF SUFFIX A   1L
NISOTEC TRAKTOL 80   4L
NISOTEC TRAKTOL 80    10L
NISOTEC TESTEROL    1L
NISOTEC TESTEROL  4L
NISOTEC 2T SCOOTER 0,25L
NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40 4L
NISOTEC 4T GARDEN 1L
NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE10W30   10L
NISOTEC SUPER SAE 30   10L
NISOTEC SUPER LONG SAE15W-40  4L
NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40   10L
NISOTEC LONG LIFE SAE 20W-60    4L
NISOTEC HIPO EP SAE 90   4L
NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-40    4L
NISOTEC MOTOR OIL SF SAE 15W-40   4L
NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-30  4L
NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40    20L
NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE10W30  20L
NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40  20L
NISOTEC SUPER SAE 30   20L
zatvori

Vozači su tražili, NISOTEC nagrađuje

Vozači su tražili, NISOTEC motorna ulja  nagrađuju.

Dovoljno je da kupiš neki od NISOTEC proizvoda, zalepiš nalepnicu na auto, slušaš TDI radio i možda baš ti osvojiš 50 litara goriva.

Na poziv voditelja, potrebno je da stigneš prvi na najavljenu  NIS Petrol ili Gazprom benzinsku stanicu  i tamo te čeka poklon od 50 litara goriva!

Akcija traje od 20. juna do 20.jula.

Počela je dodela nagrada!

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.


5. 7. 2018.

Danas smo u Novom Sadu.

Današnji srećni dobitnik je Kosta Ljajić.

Današnji srećni dobitnik je Mario Maslać.


6. 7. 2018.

Danas smo u Beogradu.

Današnji srećni dobitnik je Đorđe Buleski  .

Današnji srećni dobitnik je Novak Ilić.

Današnji srećni dobitnik je Zoran Obradović.


9. 7. 2018.

Danas smo u Valjevu i Ubu.

Današnji srećni dobitnik je Boris Načić.

Današnja srećna dobitnica je Jelena Radojević.

Današnji srećni dobitnik je Vidoje Veselinović.


10. 7. 2018.

Danas smo u Nišu.

Današnja srećna dobitnica je Tamara.

Današnji srećni dobitnik je Miljan Mitić.

Današnji srećni dobitnik je Đorđe.


11. 7. 2018.

Danas smo u Beogradu.

Današnji srećni dobitnik je Đorđe Janković.

Današnja srećna dobitnica je Kristina Vranić.

Današnji srećni dobitnik je Ilija Ivetić.


12. 7. 2018.

Danas smo u Novom Sadu.

Današnji srećni dobitnik je Nikola Bukva.

Današnja srećna dobitnica je Marina Milivojev.

Današnji srećni dobitnik je Milorad Perišić.


13. 7. 2018.

Danas smo u Preljini i Čačku.

Današnja srećna dobitnica je Ivana Bukumir.

Današnji srećni dobitnik je Luka Vasović.


16. 7. 2018.

Danas smo u Kragujevcu.

Današnji srećni dobitnik je Bratislav Jovanović.

Današnji srećni dobitnik je Marko Đurđević.

Današnji srećni dobitnik je Goran Ranković.


17. 7. 2018.

 Danas smo u Nišu.

Današnji srećni dobitnik je Nemanja Nikolić.

Današnji srećni dobitnik je Aleksandar Stojmirović.

Današnji srećni dobitnik je Aleksandar Nikolov.


Danas smo u Kruševcu i Vrnjačkoj Banji.

18. 7. 2018.

Današnji srećni dobitnik je M. Kostoski.

Današnja srećna dobitnica je Nikoleta Nikolić.

Današnji srećni dobitnik je Ratko Paunović.


Danas smo u Beogradu.

19. 7. 2018.

Današnji srećni dobitnik je Aleksandar Božić.

Današnji srećni dobitnik je Uroš Novakov.

 

 
zatvori

NISOTEC maziva osvajaju Bugarsku

U okviru aktivnog širenja prodaje NISOTEC maziva na regionalnom tržištu i programa motivacije ovlašćenih distributera NISOTEC maziva u regionu, prethodne sedmice je organizovan događaj dodele kartica distributerima u Bugarskoj koji su postigli rezultate predviđene programom i povećali prodaju NISOTEC-a u kanalima prodaje - auto šopovi i servisi.

Ovim marketinškim podsticajem za lojalne partnere koji zastupaju kompanijska maziva u Bugarskoj, povećavamo tržišno učešće i poznatost NISOTEC brenda u kanalima prodaje koji pokrivaju naši distributeri. Cilj nam je da, pored realizacije Biznis plana za 2018. godinu u  kanalu ino distributeri, povećamo prodaju pakovane robe i premijum proizvoda ali  i stvorimo uslove da se kompanijska maziva pojave na što više prodajnih mesta u regionu i pozicioniraju tako da potrošačima budu garancija dobrog odnosa kvalitet-cena - kaže Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za razvoj i promociju maziva.

Milan Cvetković iz Službe spoljne trgovine Direkcije za maziva, ističe da je u prva četiri meseca ove godine prodaja povećana za 20 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

- Distributeri su prepoznali kvalitet i ulaganje u programe motivacije prodajne sile i sa velikim entuzijazmom nastavljaju saradnju sa brendom maziva naše kompanije, koji je lider na domaćem, a sada već zauzima značajno mesto i na tržištu regiona. Pored  ovog programa koji realizujemo u saradnji sa ovlašćenim distributerima, trenutno je u toku akcija 4+1 kojom stimulišemo potrošače na GAZPROM benzinskim stanicama širom Bugarske. Ukoliko se odluče za kupovinu NISOTEC Autoline Sint 5W-40 ili NISOTEC Autoline PS 10W-40 motornih ulja za putnička vozila u pakovanju od četiri litra, potrošači dobijaju litar istog ulja na poklon – ističe Cvetković.

zatvori

Popust na sve Nisotec proizvode uz karticu "Sa nama na putu"

Pogodnosti za potrošače na NIS-ovim benzinskim stanicama

Kompanija NIS pripremila je posebne pogodnosti za  korisnike „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti prilikom kupovine prozvoda iz asortimana NISOTEC palete na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Uz „Sa nama na putu karticu“ lojalnosti kompanija NIS je obezbedila popust od 15 odsto na celokupan asortiman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva. Reč je o još jednoj pogodnosti koja je dostupna potrošačima u okviru „Sa nama na putu“ programa lojalnosti kompanije NIS koji potrošačima pruža mogućnost sakupljanja bonus poena i ostvarivanje ušteda pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS-ovim benzinskim stanicama.

Akcija traje do  15. februara.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC brend kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

zatvori

NOVO IZ NISOTEC-a

•  Pouzdano i brzo uklanja led sa vetrobranskog stakla  i u 
   ekstremnim zimskim uslovima

• Smanjuje mogućnost naknadnog pojavljivanja leda na   
   tretiranim površinama 

• Nakon uklanjanja leda pruža jasnu vidljivost i  stoga veću   
   bezbednost u vožnji

• Ne oštećuje staklene površine

• Ne sadrži metil alkohol

Proizvod možete naći na sledećim stranicama:
Naziv BS Mesto Adresa
BS PALIĆ COPO Palić Splitska Aleja bb
BS KOVIN Kovin Put Za Smederevo bb
BS VRŠAC 1 Vršac Miloša Obilića 1
BS VRŠAC 2 Vršac Beogradski Put bb
BS SUBOTICA 1 Subotica Aleksandrovo
BS SUBOTICA 2 COPO Subotica Puškinov Trg bb
BS SUBOTICA 4 Subotica Jna bb, Mali Bajmok
BS KIKINDA 4 COPO Kikinda Beogradski Put
BS KRUŠEVAC 5 Kruševac KOSOVSKA BB
BS KOVAČICA Kovačica Masarikova bb
BS ZRENJANIN 2 Zrenjanin Beogradski Put bb
BS ZRENJANIN 7 COPO Zrenjanin Žarka Zrenjanina bb
BS STARI BANOVCI STARI BANOVCI Auto put BEOGRAD-NOVI SAD
BS BEOČIN BEOČIN Kamenički put bb
BS INĐIJA 1 INĐIJA Kralja Petra
BS INĐIJA 2 INĐIJA Vojvode Putnika
BS GORNJI MILANOVAC 2  COPO Gornji Milanovac KRUŽNI PUT B.B.
BS APATIN MARINA APATIN Dunavska obala bb
BS SOMBOR 2 SOMBOR Filipa Kljajića
BS SOMBOR 3 SOMBOR Konjovićeva
BS KRAGUJEVAC 6 Kragujevac AVALSKA BB.
BS NOVI SAD 4  COPO NOVI SAD Futoški put 93d
BS NOVI SAD 7 NOVI SAD Rumenački put bb
BS NOVI SAD 10 NOVI SAD Sent Andrejski put bb
BS ČUKARICA Beograd Čukarica RADNIČKA 2
BS ZMAJ 2 Novi Beograd AUTO-PUT ZAGREB-BEOGRAD (ULAZ)
BS ČARLI ČAPLIN Beograd 29. NOVEMBRA BB
BS MIJE KOVAČEVIĆA Beograd MIJE KOVAČEVIĆA 7B
BS NOVI PAZAR 2 Novi Pazar NOVI PAZAR, S. KOVAČEVIĆA BB
BS VALJEVO 2 COPO Valjevo BEOGRADSKI PUT BB
BS AUTOKOMANDA TRG OSLOBOĐENJA Beograd BULEVAR JNA BB
BS FRANCUSKA Beograd Stari Grad FRANCUSKA 1
BS GOSPODAR JEVREMOVA Beograd Stari Grad GOSPODAR JEVREMOVA BB
BS VELIKI MOKRI LUG 1 Beograd Zvezdara AUTO-PUT BEOGRAD-NIŠ (KOD V.M.LUGA)
BS VELIKI MOKRI LUG 2 Beograd Zvezdara AUTOPUT NIŠ-BEOGRAD BB (KOD V.M.LUGA)
BS ČAČAK 1 COPO Čačak BATE JANKOVIĆ B.B.
BS KRAGUJEVAC 2 COPO Kragujevac LEPENIČKI BULEVAR BB.
BS KRUŠEVAC 1 Kruševac GAZIMESTANSKI TRG (KOD MLINA)
BS NOVO MIRIJEVO Beograd Zvezdara DUŠANA PETROVIĆA-ŠANE 2
BS NIŠ AUTOPUT Niš 18000 NIŠ, GRADSKO POLJE BB
BS MEDIJANA 1 Niš BUL. CARA KONSTANTINA BB
BS POŽAREVAC 1  COPO Požarevac ČEDE VASOVIĆA 1
BS BEOGRAD SEVER Beograd BUL. KRALJA ALEKSANDRA BB
BS ŠABAC 1 Šabac JEVREMOVA BB
BS TOPOLA Topola BUL. VOŽDA KARAĐORĐA BR.90
BS UŠĆE Ušće KRALJEVO, UŠĆE B.B.
BS BAČKA PALANKA BAČKA PALANKA Obrovački put bb
BS BOR 1 COPO Bor NIKOLE PAŠIĆA 56, BOR
BS KLADOVO COPO Kladovo KARATAŠKI PUT BB
BS NACIONAL Beograd PARKING ZAGREB (AERODROM)
BS ŽARKO ZRENJANIN Beograd Vračar ŽARKA ZRENJANINA 44
BS GRČIĆA MILENKA Beograd Vračar GRČIĆA MILENKA 15
BS TABANOVAČKA Beograd TABANOVAČKA 1
BS 11.GIMNAZIJA Beograd GRČIĆA MILENKA 72
BS VASE PELAGIĆA Beograd Savski Venac ANDRE NIKOLIĆA BB
BS UGRINOVAČKA Zemun UGRINOVAČKA 137
BS BLAGOJA PAROVIĆA Beograd Čukarica POŽEŠKA 85
BS DIMITRIJA TUCOVIĆA Beograd Zvezdara UGAO S. LJUBIŠE I D. TUCOVIĆA
BS JOVANA MARINOVIĆA Beograd Savski Venac JOVANA MARINOVĆA 22
BS BRAĆE JERKOVIĆ Novi Beograd BRAĆE JERKOVIĆA 76
BS DŽONA KENEDIJA Novi Beograd DŽONA KENEDIJA 10
BS POP LUKINA Beograd Stari Grad POP LUKINA 12
BS KRALJEVO 2 COPO Kraljevo ČIBUKOVAC B.B.
BS PETROVAC NA MLAVI Petrovac na Mlavi SRPSKIH VLADARA BB, 12300 PETROVAC NA MLAVI
BS LOZNICA COPO Loznica LUKE STEVICA BB
BS ARANĐELOVAC 2  COPO Aranđelovac ZANATSKA BB.
BS NOVA VAROŠ Nova Varoš VLADIMIRA PURIĆA 6
BS OBRENOVAC GRAD Obrenovac M. VUKOSAVLJEVIĆA 1
BS LEDENA STENA Niš DIMITRIJA TUCOVIĆA BB
BS JAGODINA 2 COPO Jagodina KNEZA LAZARA BB.
BS KRAGUJEVAC 3  COPO Kragujevac KRALJEVAČKI BATALJON BB.
BS KOLARI Kolari AUTO-PUT BEOGRAD-NIŠ (KOD KOLARA)
BS LOZOVIČKA ČESMA Lozovik AUTO-PUT BEOGRAD-NIŠ (KOD LOZOVIKA)
BS VRANJE GRAD Vranje TRG BRATSTVA JEDINSTVA, BB
BS KRUŠEVAC 3 Kruševac BRUSKI PUT BB (AERODROM)
BS SVILAJNAC Svilajnac VISOKOG STEVANA BB.
BS KRALJEVO 3 Kraljevo KRALJEVO, OLGE JOVIČIĆ B.B
BS JAGODINA 3 Jagodina KNEGINJE MILICE BB.
BS MEDIJANA 2 COPO Niš BUL. CARA KONSTANTINA BB
BS CARINA Smederevo VOJVODE STEPE 11300 SMEDEREVO
BS ZMAJ 1 Beograd AUTO-PUT BEOGRAD-ZAGREB (IZLAZ)
BS SEVOJNO 2 Sevojno Prvomajska bb
BS KRAGUJEVAC 5 COPO Kragujevac LEPENIČKI BULEVAR BB.
BS MIRJEVSKI BULEVAR Beograd Karaburma Mirijevski bulevar 64
BS SERVIS MLADENOVAC COPO Mladenovac KRALJA PETRA I BR.7
BS BIP Beograd Savski Venac BULEVAR FRANŠ D'EPARE
BS ADAŠEVCI ADAŠEVCI Auto put BEOGRAD-ZAGREB (KOD ADAŠEVACA)
BS STARA ŽELEZARA Smederevo GORANSKA BB
BS PIROT 3 Pirot NIKOLE PAŠIĆA BB
BS UB Ub SVETE POPOVIĆA BB
BS SAVA MOST Šabac JEVREJSKA BB SABAC
BS PLANDIŠTE Plandište Hajduk Veljka bb
BS SMEDEREVSKA PALANKA 3 Smederevska Palanka CRVENE ARMIJE BB
BS VELIKA PLANA AUTOPUT LEVA Velika Plana AUTO-PUT NIŠ-BEOGRAD (KOD VELIKE PLANE)
BS SREMSKA MITROVICA 1 SREMSKA MITROVICA Arsenija Čarnojevića 48
BS RUMA 1 RUMA Vladimira Nazora bb
BS SAVA Novi Beograd Bulevar Arsenija Čarnojevića  30a
BS ŠID ŠID Đure Jakšića bb
BS BAČKA TOPOLA Bačka topola Vašarište bb
BS TOŠIN BUNAR Beograd Tošin bunar bb
zatvori

VELIKA NISOTEC AKCIJA U PRODAVNICAMA GAZELA

zatvori

NISOTEC letnji popust

Pogodnosti za potrošače na NIS benzinskim stanicama

Od 14.06. do 31.08.2017. veliki letnji popust na  pojedine NISOTEC proizvode

Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije, kompanija NIS obezbedila je popust za pojedine artikle iz  asortimana NISOTEC ulja i maziva. Popust ide do 30%, a sniženo je preko 30 artikala. 

Popust od 15 % namenjen je svim kategorijama korisnika, s tim što korisnici AGRO kartice, AGRO platne kartice i TAXI kartice imaju dodatnih 15 % popusta. Akcija traje do 31. Avgusta 2017. Godine.

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se značajna ušteda goriva, produžava se radni vek motora i obezbeđuje se  bolja zaštita motora od korozije.

Detaljne informacije o NISOTEC proizvodima, možete pogledati na stranici > www.nisotec.eu/sr-lat/proizvodi

SPISAK PROIZVODA NA POPUSTU

NAZIV PROIZVODA

PAK.

NISOTEC LONG LIFE SAE 20W-60

4 lit

NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-40

4 lit

NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40

4 lit

NISOTEC MOTOR OIL SF SAE 15W-40

4 lit

NISOTEC AUTOGAS SAE 15W-40

4 lit

NISOTEC UNIVERSAL SAE 15W-40

4 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 15W-40

4 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 15W-40

10 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 30

4 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 30

10 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 40

4 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 40

10 lit

NISOTEC 2T

0,5 lit

NISOTEC 2T SCOOTER

0,25 lit

NISOTEC HIPO EP SAE 90

4 lit

NISOTEC ATF SUFFIX  A

1 lit

NISOTEC ATF DII

1 lit

NISOTEC TRAKTOL 80

4 lit

NISOTEC TRAKTOL 80

10 lit

NISOTEC HIDROL HM 46

10 lit

NISOTEC HIDROL HM 68

10 lit

NISOTEC HIDROL HV 46

10 lit

NISOTEC HIDROL HV 68

10 lit

NISOTEC TESTEROL

1 lit

NISOTEC TESTEROL

4 lit

NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40

10 lit

NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40

20 lit

NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40

10 lit

NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40

20 lit

NISOTEC SUPER SAE 30

10 lit

NISOTEC SUPER SAE 30

20 lit

NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE10W30

10 lit

NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE10W30

20 lit

NISOTEC DIZEL S-3 SAE 40

10 lit

NISOTEC 4T GARDEN   1 lit

1 lit

NISOTEC SUPER LONG SAE15W-40   4 lit

4 lit

NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-30   4 lit

4 lit

 

 

zatvori

Moj auto voli NISOTEC

U periodu od  29.05. do 30.06. uz kupljene NISOTEC proizvode, kupci na poklon dobijaju nalepnicu koju treba da zalepe na svoj automobil. Na taj način postaju potencijalni dobitnici nagrade – NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara najskupljeg goriva. Vlasniku vozila koji prvi stigne na benzinsku stanicu koja će biti komunicirana putem TDI radija i na svom vozilu ima NISOTEC nalepnicu, biće uručena  poklon kartica za 50 litara goriva.

Počela je dodela nagrada!

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.


Danas smo u Kragujevacu.

14.06.2017.

Jovana je današnja srećna dobitnica.

 Branislav je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Sremskoj Mitrovici i Šapcu.

15.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Današnji srećni dobitnik u Sremskoj Mitrovici je Dejan.

Današnji srećni dobitnik u  Šapcu je Đorđe.


Danas smo u Beogradu i Pančevu.

16.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Goran  je današnji srećni dobitnik.

Miladin je današnji srećni dobitnik.

Đorđe je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Novom Sadu.

19.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Dragan je današnji srećni dobitnik.

Dragan je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Beogradu.

20.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Bojan je današnji srećni dobitnik.

.

Snežana je današnja srećna dobitnica.

Ranko je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Preljini i Čačku.

21.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Bojan je današnji srećni dobitnik.

Vladimir je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Nišu.

22.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Oliver je današnji srećni dobitnik.

Miodrag je današnji srećni dobitnik.

Danijela je današnja srećna dobitnica.


Danas smo u Valjevu.

26.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Dejan je današnji srećni dobitnik.

Dragan je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Kraljevu i Kruševcu.

27.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Današnji srećni dobitnik u Kraljevu je Ivan.

Današnji srećni dobitnik u Kruševcu je Branislav.


Danas smo u Novom Sadu.

28.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Marija je današnja srećna dobitnica.

Miloš je današnji srećni dobitnik.

Vitomir je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Beograd.

29.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Nina je današnja srećna dobitnica.

Aleksandar je današnji srećni dobitnik.

Vojkan je današnji srećni dobitnik.


Danas smo u Pančevu

30.06.2017.

Vozilo KOJE PO POZIVU NA TDI RADIJU prvo stigne na NIS Petrol ili Gazprom  benzinsku  stanicu i ima zalepljenu NISOTEC nalepnicu, dobija poklon karticu za 50 litara goriva.

Igor je današnji srećni dobitnik.

Kristijan je današnji srećni dobitnik.

zatvori

Tatjana Cvetkov Čikošev predstavila poziconiranje brenda NISOTEC na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Predavanje je imalo za cilj da studentima približi kako u praksi funkcioniše stvaranje brenda i njegovo tržišno pozicioniranje na lokalnom i regionalnom tržištu.

U okviru NIS-ovog programa "Energija znanja" koji podrazumeva partnerstvo sa obrazovnim i naučnim institucijama u Srbiji i van zemlje, naša koleginica Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za marketinške aktivnosti na tržištu maziva u Direkciji za maziva, održala je na Ekonomskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu predavanje na temu "Evolucija i revolucija brenda u hemijskoj industriji - NISOTEC maziva".

Predavanje je imalo za cilj da studentima približi kako u praksi funkcioniše stvaranje brenda i njegovo tržišno pozicioniranje na lokalnom i regionalnom tržištu.

Prema rečima Tatjane Cvetkov Čikošev, poslovanje u uslovima konkurentnog tržišta, postavlja velike izazove ispred kompanija, pogotovu onih koje su u toku stvaranja imena i marke proizvoda, tako da one moraju posebnu pažnju da posvete strategiji integrisanih marketing komunikacija.

- Cilj, koji smo postavili definišući strategiju, bio je da brend NISOTEC uđe u grupu brendova-lidera na Balkanu po obimu prodaje, uslugama, kvalitetu i tehnologijama. Liderska pozicija u prodaji, marketingu i razvoju, imponuje  ali i obavezuje, te se tako stalno radi na poboljšanju kvaliteta tehničke podrške kao i razvoju proizvoda prema specifičnim zahtevima kupca. Strategije komunikacije su se promenile od globalnog informisanja do konkretnog kontakta sa tačno targetiranom ciljnom grupom. Direkcija za maziva je to prepoznala i brend NISOTEC promovisala interesantnim kampanjama sa posebnim prisustvom u onlajn oglašavanju. Jedinstven, relevantan i zanimljiv sadržaj na digitalnom tržištu doveo je do rasta prepoznatljivosti NISOTEC brenda u prethodnom periodu, dok je prodaja NISOTEC-a povećana 15 puta za poslednjih sedam godina – rekla je  Tatjana Cvetkov Čikošev.

Zahvaljujući posvećenosti, kvalitetu, kreativnosti, timu stručnjaka i profesionalaca, od nepoznatog brenda je stvoren brend koji je danas lider na tržištu Srbije i u top šest brendova maziva na Balkanu.

zatvori

NISOTEC popust uz AGRO karticu

Od 10.03.2017. na naznačenim benziskim stanicama NIS Petrola svi korisnici AGRO kartice i AGRO platne kartice ostvaruju popust od 40% na određenim NISOTEC proizvodima. 

NISOTEC proizvodi na kojima kupci dobijaju popust od 40% uz kupovinu sa AGRO karticom:
NAZIV PROIZVODA PAK. Popus uz kupovinu sa AGRO karticom
NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40  10 lit 40%
NISOTEC FAVORIT SAE 15W-40  20 lit 40%
NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40 10 lit 40%
NISOTEC SUPER LONG SAE 15W-40 20 lit 40%
NISOTEC SUPER SAE 30 10 lit 40%
NISOTEC SUPER SAE 30 20 lit 40%
NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE 10W-30  10 lit 40%
NISOTEC TRAKTOL PREMIUM SAE 10W-30  20 lit 40%

 

Spisak BS NIS Petrola koje učestvuju u akciji možete pogledati ovde.

Popusti ostvareni po osnovu ovog obaveštenja ne mogu se sabirati sa postojećim popustima za NISOTEC proizvode na AGRO kartici i isključuju sve ostale popuste.

Akcija traje do 30.04.2017. godine.

zatvori

Proširen asortiman proizvoda za akciju "POMOĆ NA PUTU"

Dragi kupci,

NIS GAZPROM NEFT nagrađuje vašu vernost!

Kupovinom naših proizvoda NISOTEC, ostvarili ste pravo na korišćenje servisa "Pomoć na putu" i popusta u COFUS POPUST sistemu!

NISOTEC proizvode možete naći na svim benzinskim stanicama Gazprom i NIS Petrol i u bolje snabdevenim autošopovima.

 

Proizvodi koji učestvuju u akciji:

 • NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-30  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-40  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autogas  SAE 15W-40       pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Univerzal SAE 15W-40      pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Univerzal SAE 20W-50      pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Motor Oil SF SAE 15W-40 pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Long Life  SAE 20W-60     pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Favorit SAE 15W-40          pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Favorit Plus SAE 10W-40  pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Super Long SAE 15W-40  pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Super Long SAE 20W-50  pakovanje 10 lit

 

Poklon paket pomoći na putu sadrži:

 • Neograničena kilometraža šlepanja vozila (uključujući i pripadajuće priključno vozilo) na teritoriji Srbije besplatno ili jedna manja popravka na licu mesta ( struja, pneumatik, dostava goriva) besplatno ili jedna dostava ključeva - za jedan slučaj
 • Besplatan prevoz svih putnika iz  vozila do mesta gde se prevozi i vozilo
 • Čuvanje vozila 3 dana besplatno
 • Organizacija prenoćišta o trošku korisnika
 • Popust za dalje prevoze (za neograničen broj slučaja)
 • Popust za uslugu rent a car-a
 • Mogućnost korišćenja COFUS POPUST sistema

   www.cofuspopust.com/

 

Aktivacija vaučera:

Za aktivaciju mogućnosti korišćenja asistencije Pomoć na putu, molim pošaljite SMS aktivacionu poruku na broj 064 00 69 550 sa sledećim sadržajem: broj vaučera, ime i prezime, datum rođenja, naziv i mesto trgovine.

(Primer: 1234567, Marko Marković, 31.08.1976., Autošop, Novi Sad)

Vaučer postaje aktivan 5 (pet) dana nakon slanja SMS aktivacione poruke, nakon čega važi 3 (tri) meseca.

Vaučer možete aktivirati najkasnije 01.09.2017. 

 

Uslovi korišćenja:

Asistencija se realizuje u slučaju saobraćajne nezgode, krađe vozila ili kvara vozila koji nastane na putu tokom saobraćanja, pod uslovom da je korisnik vaučera odmah po nastanku slučaja prijavio slučaj Call centru, ostao kod vozila i sačekao pomoć.

Korisnik vaučera asistenciju može koristiti samo za jedno vozilo.

Troškovi asistencije koju korisnik samostalno organizuje i naknadno prijavi Call centru nisu pokriveni.

Troškovi šlepanja vozila su pokriveni za vozila mase do 3,5t.

Troškovi prevoza vozača i putnika nadoknađuju se u visini autobuske karte, odnosno vozne karte 2,razreda.

Čuvanje vozila se organizuje za vozilo korisnika koje je oštećeno u saobraćajnoj nezgodi ili je onesposobljeno za nastavak putovanja usled nastanka kvara.

U slučaju saobraćajne nezgode, asistencija se pruža isključivo pod uslovom da je sačinjen policijski zapisnik.

Asistencije se realizuju za slučajeve koji nastanu na teritoriji Republike Srbije.

 

Call centar 0-24h: +381 11 655 65 26

 

Ova akcija isključuje sve druge akcije i kartice sa popustima.

zatvori

Akcija testiranje NISOTEC ulja i pisanje recenzija

Kontinuirano izlazeći u susret  potrebama potrošača i novim tendencijama u promovisanju proizvoda, NISOTEC je pokrenuo  akciju koja će dovesti do većeg stepena poverenja u kvalitet proizvoda. Razvili smo aplikaciju kojoj korisnici pristupaju kako bi se prijavili za besplatno testiranje motornih ulja. Učesnicima, prema vremenu prijave, stiže povratni mail kojim ga obaveštavmo da je u prilici da testira NISOTEC ulja u svom vozilu. Ono što očekujemo od korisnika jeste da napiše svoje mišljenje nakon korišćenja proizvoda, a u roku od 90 dana.

Prijave počinju svakog dana, počev od 4. 10. Od 10: 00, pa sve do popunjavanja kvote od 5 učesnika za taj dan. Ukupno 50 učesnika imaće priliku da testira  NISOTEC motorna ulja. 

 www.nisotec.eu/sr-lat/recenzije

zatvori

Akcija NISOTEC 4+1 litar u BIH

Akcija NISOTEC 4+1 litar 

U periodu od 27.09. 2016. do isteka zaliha,  na svim NIS Petrol I Gazprom benzinskim stanicama, kupovinom pakovanja od 4 litra NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-30, NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-40 ili NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40, dobijate 1 litar na poklon.

Spisak benzinskih stanica u BIH:

BS GAZPROM  SARAJEVO 1 -Alipašina bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 2 -Safeta Zajke 139, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 3 -Asima Ferhatovića bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 4 -Džemala Bijedića bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 5 -Bačiči bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  TUZLA 1 -Šićki Brod bb, 75000 Tuzla
BS GAZPROM  TUZLA 3 -Bulevar 2. Korpusa Armije BiH, 75000 Tuzla
BS GAZPROM  KONJIC 1 -Radava bb, 88400 Konjic
BS GAZPROM  MOSTAR 1 -Zalik bb, 88000 Mostar
BS GAZPROM  ČAPLJINA -Hrvatskih branitelja bb, 88300 Čapljina
BS GAZPROM  ŠIROKI BRIJEG -Klanac bb, 88220 Široki Brijeg
BS GAZPROM  MOSTAR 2 -Marsala Tita 288  Mostar
BS GAZPROM  MOSTAR 3 -Bišće Polje bb, 88000 Mostar
BS GAZPROM  BIHAĆ 1 -Irfana Ljubijankića bb, 77000 Bihać
BS GAZPROM  BIHAĆ 2 -Hasan Paše Predojevića bb, 77000 Bihać
BS GAZPROM  CAZIN -Puškari bb, Cazin 77220
BS GAZPROM  BANJA LUKA 1 -Krajiških brigada 2, 78000 Banja Luka
BS GAZPROM  PRIJEDOR 1 -Prvog maja 63, 79101 Prijedor
BS GAZPROM  DOBOJ   Magistralni put bb, 74000 Doboj
BS GAZPROM  ŠAMAC -Njegoševa 14, 76230 Šamac
BS GAZPROM  BIJELJINA -Stefana Dečanskog 119, 76300 Bijeljina
BS GAZPROM  BRČKO 1 -Banjalučka bb, BDc, 76101 Brčko
BS GAZPROM  SREBRENIK -Tuzlanski put bb, 75350 Srebrenik
BS GAZPROM  GRAČANICA -Magistralni put bb, 75320 Gračanica
BS GAZPROM  ŠPIONICA -Tuzlanski put bb, 75356 Špionica
BS GAZPROM  TINJA -Previla bb, 75357 Tinja
BS GAZPROM  TUZLA 2 -Magistralni put bb, 75000 Tuzla
BS NIS  BIJELJINA 1 -Sremska 2, 76300 Bijeljina
BS NIS  BIJELJINA 2 -Trnjaci bb, 76300 Bijeljina
BS NIS  BIJELJINA 3 -Pavlovića put bb, 76346 Popovi, Bijeljina
BS NIS  LAKTAŠI -Prijedorska bb, Trn, 78252 Laktaši
BS NIS  LAKTAŠI – JEZERO -Prijedorska bb, Trn, 78252 Laktaši
BS NIS  ROGATICA -Srpske sloge bb, 73220 Rogatica
BS NIS  FOČA -Magistralni put M-20, 73300 Foča
BS NIS  JANJA -Ugao Zmaj Jovine i Karađorđeve, 76316 Janja, Bijeljina
BS NIS TREBINJE 1 -Trebinjskih brigada bb, 89000 Trebinje
 
Za više informacija o proizvodima posetite link: 
zatvori

NISOTEC Akcija "POMOĆ NA PUTU"

Dragi kupci,

NIS GAZPROM NEFT nagrađuje vašu vernost!

Kupovinom naših proizvoda NISOTEC, ostvarili ste pravo na korišćenje servisa "Pomoć na putu" i popusta u COFUS POPUST sistemu!

NISOTEC proizvode možete naći na svim benzinskim stanicama Gazprom i NIS Petrol i u bolje snabdevenim autošopovima.

 

Proizvodi koji učestvuju u akciji:

 • NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-30  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-40  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40  pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Autogas  SAE 15W-40       pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Univerzal SAE 15W-40      pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Univerzal SAE 20W-50      pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Motor Oil SF SAE 15W-40 pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Long Life  SAE 20W-60     pakovanje 4 lit
 • NISOTEC Favorit SAE 15W-40          pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Favorit Plus SAE 10W-40  pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Super Long SAE 15W-40  pakovanje 10 lit
 • NISOTEC Super Long SAE 20W-50  pakovanje 10 lit

 

Poklon paket pomoći na putu sadrži:

 • Neograničena kilometraža šlepanja vozila (uključujući i pripadajuće priključno vozilo) na teritoriji Srbije besplatno ili jedna manja popravka na licu mesta ( struja, pneumatik, dostava goriva) besplatno ili jedna dostava ključeva - za jedan slučaj
 • Besplatan prevoz svih putnika iz vozila do mesta gde se prevozi i vozilo
 • Čuvanje vozila 3 dana besplatno
 • Organizacija prenoćišta o trošku korisnika
 • Popust za dalje prevoze (za neograničen broj slučaja)
 • Popust za uslugu rent a car-a
 • Mogućnost korišćenja COFUS POPUST sistema > www.cofuspopust.com

 

Aktivacija vaučera:

Za aktivaciju mogućnosti korišćenja asistencije Pomoć na putu, molim pošaljite SMS aktivacionu poruku na broj 064 00 69 550 sa sledećim sadržajem: broj vaučera, ime i prezime, datum rođenja, naziv i mesto trgovine.

(Primer: 1234567, Marko Marković, 31.08.1976., Autošop, Novi Sad)

Vaučer postaje aktivan 5 (pet) dana nakon slanja SMS aktivacione poruke, nakon čega važi 3 (tri) meseca.

Vaučer možete aktivirati najkasnije 01.09.2017. 

 

Uslovi korišćenja:

Asistencija se realizuje u slučaju saobraćajne nezgode, krađe vozila (putnički automobil) ili kvara vozila koji nastane na putu tokom saobraćanja, pod uslovom da je korisnik vaučera odmah po nastanku slučaja prijavio slučaj Call centru, ostao kod vozila i sačekao pomoć.

Korisnik vaučera asistenciju može koristiti samo za jedno vozilo.

Troškovi asistencije koju korisnik samostalno organizuje i naknadno prijavi Call centru nisu pokriveni.

Troškovi šlepanja vozila su pokriveni za vozila mase do 3,5t.

Troškovi prevoza vozača i putnika nadoknađuju se u visini autobuske karte, odnosno vozne karte 2,razreda.

Čuvanje vozila se organizuje za vozilo korisnika koje je oštećeno u saobraćajnoj nezgodi ili je onesposobljeno za nastavak putovanja usled nastanka kvara.

U slučaju saobraćajne nezgode, asistencija se pruža isključivo pod uslovom da je sačinjen policijski zapisnik.

Asistencije se realizuju za slučajeve koji nastanu na teritoriji Republike Srbije.

 

Call centar 0-24h: +381 11 655 65 26

 

Ova akcija isključuje sve druge akcije i kartice sa popustima.

zatvori

Predstavljamo vam NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-30

zatvori

VAUČERI ZA KUPOVINU NISOTEC PROIZVODA NA SAJMU AUTOMOBILA

Na sajmu automobila (BG Car Show 2016), u okviru saradnje NIS-a sa kompanijom Škoda, od danas pa sve od kraja sajma, održavaće se promocije NISOTEC maziva.

Svi potrošači koji posete štand dobiće flajer  na kome se nalazi vaučer uz koji će moći da ostvare popust od 20% na sledeće NISOTEC proizvode:

 • NISOTEC Autoline Sint 5W-40 u pakovanju od jedan i četiri litra
 • NISOTEC Autoline PS 10W-40 u pakovanju od jedan i četiri litra

 

 

Vaučer za popust potrošači mogu iskoristiti na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama do 30. aprila 2016.

 

 

NISOTEC Autoline Sint SAE 5W-40 zauzima mesto jednog od najtraženijih proizvoda, u širokoj paleti NISOTEC visoko kvalitetnih maziva. U pitanju je vrhunsko sintetičko motorno ulje namenjeno za podmazivanje benzinskih i dizel motora putničkih vozila i lakih dostavnih vozila.

NISOTEC Autoline PS SAE 10W-40 je polusintetičko motorno ulje visokih performansi, namenjeno za podmazivanje benzinskih i dizel motora putničkih i lakih dostavnih vozila. 

zatvori

Akcija NISOTEC 4+1 litar u BIH

Akcija NISOTEC 4+1 litar 

U periodu od 15. 12. 2015. do isteka zaliha,  na svim NIS Petrol I Gazprom benzinskim stanicama, kupovinom pakovanja od 4 litra NISOTEC AUTOLINE SINT SAE 5W-40 ili NISOTEC AUTOLINE PS SAE 10W-40, dobijate 1 litar na poklon.

 

Spisak benzinskih stanica u BIH:

BS GAZPROM  SARAJEVO 1 -Alipašina bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 2 -Safeta Zajke 139, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 3 -Asima Ferhatovića bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 4 -Džemala Bijedića bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  SARAJEVO 5 -Bačiči bb, 71000 Sarajevo
BS GAZPROM  TUZLA 1 -Šićki Brod bb, 75000 Tuzla
BS GAZPROM  TUZLA 3 -Bulevar 2. Korpusa Armije BiH, 75000 Tuzla
BS GAZPROM  KONJIC 1 -Radava bb, 88400 Konjic
BS GAZPROM  MOSTAR 1 -Zalik bb, 88000 Mostar
BS GAZPROM  ČAPLJINA -Hrvatskih branitelja bb, 88300 Čapljina
BS GAZPROM  ŠIROKI BRIJEG -Klanac bb, 88220 Široki Brijeg
BS GAZPROM  MOSTAR 2 -Marsala Tita 288  Mostar
BS GAZPROM  MOSTAR 3 -Bišće Polje bb, 88000 Mostar
BS GAZPROM  BIHAĆ 1 -Irfana Ljubijankića bb, 77000 Bihać
BS GAZPROM  BIHAĆ 2 -Hasan Paše Predojevića bb, 77000 Bihać
BS GAZPROM  CAZIN -Puškari bb, Cazin 77220
BS GAZPROM  BANJA LUKA 1 -Krajiških brigada 2, 78000 Banja Luka
BS GAZPROM  PRIJEDOR 1 -Prvog maja 63, 79101 Prijedor
BS GAZPROM  DOBOJ   Magistralni put bb, 74000 Doboj
BS GAZPROM  ŠAMAC -Njegoševa 14, 76230 Šamac
BS GAZPROM  BIJELJINA -Stefana Dečanskog 119, 76300 Bijeljina
BS GAZPROM  BRČKO 1 -Banjalučka bb, BDc, 76101 Brčko
BS GAZPROM  SREBRENIK -Tuzlanski put bb, 75350 Srebrenik
BS GAZPROM  GRAČANICA -Magistralni put bb, 75320 Gračanica
BS GAZPROM  ŠPIONICA -Tuzlanski put bb, 75356 Špionica
BS GAZPROM  TINJA -Previla bb, 75357 Tinja
BS GAZPROM  TUZLA 2 -Magistralni put bb, 75000 Tuzla
BS NIS  BIJELJINA 1 -Sremska 2, 76300 Bijeljina
BS NIS  BIJELJINA 2 -Trnjaci bb, 76300 Bijeljina
BS NIS  BIJELJINA 3 -Pavlovića put bb, 76346 Popovi, Bijeljina
BS NIS  LAKTAŠI -Prijedorska bb, Trn, 78252 Laktaši
BS NIS  LAKTAŠI – JEZERO -Prijedorska bb, Trn, 78252 Laktaši
BS NIS  ROGATICA -Srpske sloge bb, 73220 Rogatica
BS NIS  FOČA -Magistralni put M-20, 73300 Foča
BS NIS  JANJA -Ugao Zmaj Jovine i Karađorđeve, 76316 Janja, Bijeljina
BS NIS TREBINJE 1 -Trebinjskih brigada bb, 89000 Trebinje

 

zatvori

Održano takmičenje "Najbolji u struci 2015." u maloprodaji

U okviru tradicionalnog takmičenja: Najbolji u struci“, predstavnici Direkcije za  maziva Mile Stojilković i Tatjana Cvetkov Čikošev, održali su prezentacije iz oblasti tehničkih karakteristika maziva i marketing veština uključujući značaj aktivnosti vezano za merčendajzing NISOTEC proizvoda. Takmičenje za zaposlene u Direkciji za maloprodaju Bloka Promet, odvijalo se u kategorijama „Najbolji upravnik“, Najbolji kasir“ i Najbolji točilac“, a Kladovo je ove godine bila destinacija na kojoj se odvijalo takmičenje najboljih u profesiji. U okviru zadataka vezano za poznavanje maziva i tehničkih tečnosti, članovi takmičarske komisije bili su eksperti iz Direkcije za maziva.Intro

Nakon teškog i fer nadmetanja, opredeljeni su i najbolji u svakoj kategoriji:

"Najbolji upravnik" - Darko Golubović, benzinska stanica "Zmaj 1", region Centralna Srbija

"Najbolji kasir" - Milan Jokanović, benzinska stanica "Obrenovac grad", region Centralna Srbija

"Nabolji točilac" - Rako Raković, benzinska stanica "Kragujevac 7", region Zapadna Srbija

Priznanja pobednicima uručio je Pavel Kandaljincev, zamenik direktora Bloka „Promet“ za maloprodaju i razvoj maloprodajne mreže. Takmičenju su prisustvovali i Jevgenij Grišin, direktor Direkcije za administrativnu podršku biznisa, Branko Radujko, direktor Direkcije za operativno upravljanje maloprodajom, Dušan Kandić, direktor Direkcije dopunskog asortimana i usluga, i Nikola Stokić, direktor Sektora za HR Bloka „Promet“.

zatvori

Sertifikat OHSAS sistema upravljanja kao potvrda brige o zaposlenima

Posedovanje OHSAS sertifikata je još jedna potvrda o posvećivanju velike pažnje zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu zaposlenih prilikom izvođenja svakodnevnih aktivnosti.

U Direkciji za maziva Bloka "Promet" je 23. septembra, uspešno realizovana prva redovna nadzorna provera sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, saglasno zahtevima standarda SRPS OHSAS 18001:2007.

Nadzornu proveru je izvršilo sertifikaciono telo Bureau Veritas d.o.o. Beograd. 
- Uspostavljanjem sistema upravljanja prema zahtevima standarda SRPS OHSAS 18001:2007 eliminisali smo i sveli na minimum rizike za zaposlene i druge zainteresovane strane, koji mogu biti izloženi rizicima proisteklim iz naših aktivnosti što je još jedna potvrda o posvećivanju velike pažnje zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu zaposlenih prilikom izvođenja svakodnevnih aktivnosti. Pored priznanja, ovaj sertifikat je istovremeno i obaveza svih nas da nastavimo sa daljim održavanjem i kontinuiranim poboljšavanjem integrisanog sistema menadžmenta implementiranog u Direkciji za maziva – kaže Nebojša Adamović, Rukovodilac Službe za kvalitet maziva.
 
zatvori

Stručnjaci iz regiona na NISOTEC konferenciji

Izazovi sa kojima se susreće tržište ulja i maziva u regionu bili su tema  NISOTEC konferencije, koja je održana u organizaciji NIS-a, 24. 09. 2015,  u hotelu Hajat, u Beogradu.

Na konferenciji koja je prvenstveno bila posvećena značaju dugoročnog partnerstva sa distributerima, prisustvovalo je više od 60 učesnika iz zemlje i regiona. Razmotrena su pitanja regionalnog poslovanja biznisa maziva NIS-a, ukazano je na glavne izazove sa kojima se susreće tržište ulja i maziva u regionu, a predstavljeni su i modeli inovativnog marketinga u ovom segmentu poslovanja.

- Promene na tržištu ulja i maziva zahtevaju značajne strateške aktivnosti NIS-a, a rezultat tih aktivnosti je liderska pozicija koju imamo u Srbiji, kao i konstantan rast učešća NISOTEC proizvoda na tržištu regiona - izjavio je Dmitrij Vukolov, direktor Direkcije za maziva.
 
 
-Tehnologija je nastavila i nastaviće da se razvija što će preduzećima i dalje biti izazov, te zbog toga ona treba da osmisle internet  strategije pomoću kojih će se izboriti sa negativnim uticajima i iskoristiti one pozitivne kako bi stekle i učvrstile svoju konkurentsku poziciju, kako u svojim zemljama tako i na međunarodnom tržištu, istakla je  magistar ekonomskih nauka, Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za marketing u Direkciji maziva. 
 
Širok spektar vrhunskih proizvoda NISOTEC programa ulja i tehničkih tečnosti u ponudi je u više od hiljadu maloprodajnih objekata u Srbiji, kao i u devet država u regionu. O kvalitetu poizvoda ovog regionalnog brenda u vlasništvu NIS-a svedoče odobrenja za njihovu upotrebu od strane vodećih proizvođača motornih vozila.
zatvori

Savetovanje poljoprivrednih proizvođača

Direkcija maziva na Savetovanju poljoprivrednih proizvođača 
 
Na poljoprivrednom imanju Tružinski Sabolča u Bačkoj Topoli, u subotu 6. juna 2015., održano je IX tradicionalno okupljanje poljoprivrednih proizvođača iz Srbije i regiona. Cilj manifestacije bio je edukcija i savetovanje poljoprivrednih proizvođača sa izložbom autohtonih vrsta domaćih životinja i proizvoda sa međunarodnim učešćem, dok je glavna tema skupa bila „Zdrava ishrana u poljoprivrednoj proizvodnji u svetlu ekološkog stočarstva“.
Manifestacija je podržana od strane predstavnika Republičkog ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu Vojvodine, predstavnika lokalne samouprave Bačka Topola, predstavnika visokoobrazovnih ustanova iz Bačke Topole, predstavnika Udruženja odgajivača ,,Podolske’’ rase Srbije i Mađarske, gostiju iz Mađarske i preko 300 poljoprivrednih proizvođača i izlagača.
Na poziv organizatora, NIS a.d., Blok Promet, Direkcija maziva se odazvala pozivu i svojom stručnom prezentacijom na temu “Biorazgradiva maziva” upoznala prisutne da NIS a.d. kao društveno odgovorna kompanija brine o zaštiti životne sredine i uštedi neobnovljivih resursa. 
 
zatvori

Učešće na Agro konferenciji

Naša kompanija je u subotu, 28. februara, na Salašu 137 kod Novog Sada, organizovala prvu konferenciju „Partnerstvo zlata vredno“ za svoje najveće poljoprivredne kupce.

Fokus konferencije bili su prezentacija i uručenje nove Zlatne Agro kartice gostima konferencije, koji su svoje mesto u takozvanom „zlatnom klubu“ obezbedili time što su tokom 2014. godine na našim benzinskim stanicama ostvarili značajne kupovine goriva za njihovu poljoprivrednu mehanizaciju. Nova Zlatna Agro kartica svojim vlasnicima omogućava veće popuste na gorivo i maziva u odnosu na standardnu Agro karticu, ali i čitav niz dodatnih pogodnosti

Biznis maziva u NIS-u, predstavio je, dr Mile Stojilković, direktor Sektora za razvoj i marketing maziva. Osim prednosti primene  kvalitetnih maziva u poljoprivrednoj proizvodnji, predstavljen je i asortiman NISOTEC-a  za poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju

Konferenciji je prisustvovao i specijalni gost, doajen srpskog novinarstva, Zaharije Trnavčević. 

zatvori

NISOTEC i Dušan Borković

zatvori

IZBOR ZA PRAVE VOZAČE

IZBOR ZA PRAVE VOZAČE: NIS nastavlja sa rastom u oblasti poslovanja ulja i maziva

NISOTEC ulja i maziva trenutno se prodaju u više od hiljadu maloprodajnih objekata, a sama kompanija NIS u 2014. godini ostvarila je učešće od 23 procenta na tržištu Srbije

Kompanija NIS ojačala je svoju poziciju u okviru poslovanja ulja i maziva u 2014. godini i ostvarila učešće od 23 odsto na tržištu Srbije, a istovremeno je značajno povećala udeo i na  tržištu balkanskog regiona. NISOTEC maziva i tehničke tečnosti prodaju se trenutno u više od hiljadu maloprodajnih objekata.

 

NISOTEC je brend koji se stalno razvija, jer NIS kontinuirano ulaže u razvoj novih tehnologija maziva i tehničkih tečnosti. Ove godine je u planu nova paleta biorazgradivih ulja za poljoprivredu i šumarstvo, dok su NISOTEC proizvodi, kao što su Autoglas, Antifriz i Favorit motorna ulja za komercijalna vozila jedni od najtraženijih na tržištu. Široka paleta NISOTEC maziva proizvodi se najkvalitetnijih sirovina i u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva.

Kvalitet ulja potvrđuju odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila. Mnogobrojna ispitivanja koja se vrše na motorima i opremi kod velikih potrošača zajedno sa njihovim stručnjacima, dokazuju da NISOTEC ulja mogu da se koriste u znatno dužem intervalu od preporučenih radnih sati ili pređenih kilometara, što direktno doprinosi uštedama i smanjuju troškova korisnika.

zatvori

Akcija se nastavlja...

Akcija "Moj auto voli NISOTEC"  je u toku. Neke kartice su već podeljene.
Čestitamo dobitnicima i vernim potrošačima.
 
 

Ivica Rajić - Beograd

Marjan Kamenović - Beograd

Radovan Crevar - Beograd

Petar Stojanović - Beograd

Nebojša Milovanović - Požarevac

Dragan Živojinović - Smederevo

 

A mi nastavljamo akciju već sutra 10.07.2014. možda baš u vašem mestu. Pratite nas.

Vera Jokanović, Novi Sad Jovan Kovačević, Beočin
Miljan Radojević, Niš Miodrag Marković, Niš
Jovana Milivojević, Čačak

Upravo smo bili u Čačku! Sledeća stanica je Gornji Milanovac!

Miloš Vesković, Gornji Milanovac

 

zatvori

Moj auto voli NISOTEC

Uz kupljeno NISOTEC ulje u periodu od 30.06. do 14.07. 2014. godine dobijate na poklon nalepnicu.

Zalepite je na zadnji deo Vašeg automobila i postanite potencijalni dobitnik 50 litara goriva! pošto zalepite nalepnicu sve što treba da uradite je da se vozite kroz grad, slušate radio (TDI mreža, Radio S, HIT FM, Radio Karolina, JAT) i pojavite se na NIS PETROL benzinskoj stanici u određeno vreme.

Pratite naš sajt za dodatne informacije.

 

zatvori

NISOTEC vas vodi na Hungaroring

Završen je konkurs "NISOTEC vas vodi na Hungaroring", srećni dobitnici će biti gosti NIS PETROL Racing Team-a, i imaće priliku da uživo prate WTCC trke Dušana Borkovića.

Najzanimljivije i najoriginalnije fotografije poslali su: Worldi, Branimir Krstić i Boban Popov.

Worldi

Branimir Krstić

Boban Popov

zatvori

Prolećno sniženje cena

01.04. - 30.06.2014.
    1 2 3 4
NAZIV PROIZVODA PAK REDOVNA MALOPRODAJNA CENA sa PDV  MALOPRODAJNA AKCIJSKA CENA sa PDV 01.04.-30.06.2014. UŠTEDA ZA KUPCA UŠTEDA ZA KUPCA %
MOTORNA ULJA ZA PUTNIČKA VOZILA        
G-Energy F Synth 0W-40 4x4 lt 3,690.00 3,074.90 615.10 16.67%
G-Energy F Synth 0W-40 12x1 lt 1,002.45 834.90 167.55 16.71%
G-Energy Far East M 10W-30 4x4 lt 2,509.20 2,084.90 424.30 16.91%
G-Energy Far East M 10W-30 12x1 lt 682.65 564.90 117.75 17.25%
G-Energy F Synth EC 5W-30 4x4 lt 2,632.20 2,194.90 437.30 16.61%
G-Energy F Synth EC 5W-30 12x1 lt 750.30 704.90 45.40 6.05%
G-Energy F Synth 5W-30 4x4 lt 2,804.40 2,334.90 469.50 16.74%
G-Energy F Synth 5W-30 12x1 lt 738.00 694.90 43.10 5.84%
MOTORNA ULJA ZA KOMERCIJALNA VOZILA          
G-Profi MSI 10W-40 4x4 lt 2,164.80 2,029.90 134.90 6.23%
G-Profi MSI 15W-40 4x4 lt 1,869.60 1,749.90 119.70 6.40%
G-Profi MSH 15W-40 4x4 lt 1,820.40 1,519.90 300.50 16.51%
ULJA ZA AUTOMATSKE I MANUELNE PRENOSNIKE          
G-Box ATF Far East 12x1 lt 645.75 539.90 105.85 16.39%
G-Box ATF DX III 12x1 lt 811.80 759.90 51.90 6.39%
G-Truck GL-4/GL-5 80W-90 12x1 lt 633.45 529.90 103.55 16.35%
MASTI          
G-Energy Grease  L Moly EP 2   400 gr 24x0,4 kg 344.40 289.90 54.50 15.82%
G-Energy Grease  LX   EP 2   400 gr 24x0,4 kg 325.95 269.90 56.05 17.20%

 

zatvori

Vodimo vas na Hungaroring!

Slikajte se sa NISOTEC proizvodom!

Od 14. marta do 14. aprila slikajte se sa svakim kupljenim NISOTEC proizvodom. Okačite fotografiju na Instagram @nis_gazpromneft i unesite #nisotec, ili nam fotografiju pošaljite na nisotecvasvodi@nis.eu.
Stručni žiri u kome je najbolji srpski automobilista Dušan Borković će 17. aprila izabrati najzanimljiviju i najoriginalniju fotografiju. Autori najbolje fotografije otići će na Hungaroring, na WTCC trku. 

Aleksejevich

Na pumpama @nis_gazpromneft mozemo ih naci, pomocu njih u svakoj nevolji, sigurno cemo se snaci. Da su #nisotec proizvodi prava stvar, potvrdjuje nam @ducaborkovic najbolji srpski vozac! ;)

Worldi

Što masnije, to slasnije :)

Branimir Krstic

stala masina! potrebno je najbolje!!

Duka u Srcu,,Nisotec u venama!!!

Vojkan Milanović

Da vaš auto nema mana, NISOTEC ulje je prava hrana!!!

Zdravka Sebastjanović

Nisotec magija koja vaš auto pretvara u opaku mašinu!

Radenko Stojanović

Od malena uz šampione!

Kolar Živa

Centralno mesto u ekipi žestokih!!!

Stevo Lojpur

 

Nekinovimasinac

Bravo za voznju za vikend! Nego @ducaborkovic jel bi smeo da izadjes na crtu , da vidimo ko je bolji, ja sam za volanomi spreman.Da zacinimo,ko izgbi pobedniku soferku cisti sa #nisotec -om@nis_gazpromneft ,a?

Marko Lalović

Ako me povedete sa sobom ,ja ću nositi ovu majicu na Hungaroringu :) 

Đuro Vuksanović

Bojan Milosavljević

Na fotografiji je Ignjat Milosavljević (7 godina) kako čisti automobilčiće Nisotec tečnošću za auto stakla.

Brankov Aleksandar

Šaljem vam jednu lepu sliku sa mojom sestirćinom....

Draganpetrov

Najbolji saputnici #nisotec

Miroslav Kovač

U prilogu je fotografija mog sina Kristiana na njegovom omiljenom mestu-Nisovoj pumpi u Vrbasu.

Vladimir Šiljković

Sve najlepse zelim Borkovicu i njegovoj ekipi u ovoj sezoni.

pokazao je sta ume vec prvog trkackog vikenda :D

Jovan Prokić

Nije bitno sta, nije bitno kako, kada uzmem nisotec ulje svaka masina radi tako da visoka trava nestane lako  :)
 
14:32 trava je tu, 14:41 vise je nema :)
 
Nije bas da vozim kao Borkovic, ali nisotec .....

Boban Popov

NISOTEC -Jedini izbor za prave vozače!

 

*Fotografije čiji autor nije dostavio ime i prezime neće biti prikazane. Fotografije koje su uvredljive ili na kojima nije prikazan NISOTEC proizvod neće biti prikazane i neće ući u izbor za pobedničku fotografiju. Pobednik mora imati dokaz o kupovini NISOTEC proizvoda –fiskalni račun. Dozvoljeno je slanje jedne fotografije po osobi. 

zatvori

Akcijsko sniženje NISOTEC proizvoda

U periodu od 08. novembra do 31. decembra 2013, akcijsko sniženje NISOTEC proizvoda, na stanicama NIS Petrola.

Opis L Stara cena Nova cena
NISOTEC SINT 5W-40 1 658.05 499.00
NISOTEC SINT 5W-40 4 2,567.70 1,999.00
NISOTEC PS 10W-40 1 515.65 399.00
NISOTEC PS 10W-40 4 2,035.64 1,590.00
NISOTEC SG 15W-40 1 418.00 319.00
NISOTEC SG 15W-40 4 1,629.00 1,249.00
NISOTEC 2T NAUTIC 0.5 392.00 209.00
NISOTEC FAVORIT 15W-40 1 473.00 389.00
NISOTEC FAVORIT 15W-40 4 1,880.00 1,519.00
NISOTE FAVORIT 15W-40 10 4,365.00 3,599.00
NISOTEC HIPO EP5B 80 1 463.30 369.00
NISOTEC HIPO EP5B 90 1 440.52 349.00
NISOTEC HIPO EP5B 90 4 1,714.28 1,379.00
NISOTEC HIPO EP5B 140 1 588.98 459.00
NISOTEC HIPO EP5C 80W-90 1 532.82 429.00
NISOTEC HIPO EP5C 80W-90 4 2,079.66 1,699.00
NISOTEC AGRO HT 10 3,420.82 2,790.00
NISOTEC SUPER SAE 30 1 390.00 299.00
NISOTEC SUPER SAE 30 4 1,538.00 1,190.00
NISOTEC SUPER SAE 30 10 3,665.00 2,900.00

Akcijskom sniženju cena ne podležu benzinske stanice BS Sava Most, BS Servis, BS Vršac 1.

zatvori

Akcija se nastavlja!

Akcija "Moj auto voli NISOTEC"  je u toku. Neke nagrade su već podeljene.
Čestitamo dobitnicima i vernim potrošačima.
 
 
 
 
 
 
 
zatvori

Moj auto voli NISOTEC

Uz kupljeno NISOTEC ulje u periodu od 08.05. do 12.06.2013. godine dobijate na pokon nalepnicu.
 
Zalepite je na zadnji deo Vađeg automobila (bez brige, Vaš četvorotočkaš neće biti oštećen) i postanite potencijalni dobitnik 50 litara goriva. Nagrada je u vidu vrednosne kartice za 50 litara najskupljeg goriva.
 
Pošto zalepite nalepnicu slušajte sledeće radio stanice: NAXI, INDEX, JAT, TDI (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Novi Pazar) ili posećujte naš sajt od 5. Do 12. Juna!
 
Najpažljivijeg i najbržeg slušaoca ćemo u tom periodu pozvati da preuzme nagradu.
 
zatvori

Veliko sniženje G-Energy proizvoda

Akcija traje od 15.04. do 14. 06. 2013.

 Proizvod  L Stara cena  Nova cena
G-Energy F Synth 0W-40
 
4L
3.994,37 3.399,00
G-Energy F Synth 0W-40
 
1L
1.140,00 949,90
G-Energy F Synth 5W-40
 
4L
2.980,32 2.599,00
G-Energy F Synth 5W-40
 
1L
793,51 699,90
G-Energy S Synth 10W-40
 
4L
2.359,34 2.099,00
G-Energy S Synth 10W-40
 
1L
660,43 549,90
G-Energy Far East M 10W-30 4L 2.733,55 2.499,00
G-Energy Far East M 10W-30 1L 736,32 669,90
G-Energy F Synth 5W-30 4L 3.022,27 2.699,00
G-Energy F Synth 5W-30 1L 796,48 729,90
G-Profi MSI 10W-40 4L 2.521,10 2.199,00
G-Profi MSH 15W-40 4L 2.174,16 1.799,00
G-Box ATF Far East 1L 815,72 699,90
G-Box ATF DX II 1L 751,72 649,90
G-Box ATF DX III 1L 904,75 799,90
G-Truck GL-4/GL-5 80W-90 1L 741,80 649,90
G-Box GL-5 75W-90 1L 982,20 849,90

 

zatvori

Trajno snižena cena!

Od 1. Marta na svim BS NIS Petrola!

 PROIZVOD  L Stara cena Nova cena
NISOTEC MULTI FLEET SAE 15W-40
 
1L
440,22 337,00
NISOTEC MULTI FLEET SAE 15W-40
 
4L
1730,52 1275,00
NISOTEC MULTI FLEET SAE 15W-40
 
10L
4070,63 3100,00
NISOTEC MULTI FLEET SAE 20W-50
 
1L
440,22 340,00
NISOTEC MULTI FLEET SAE 20W-50
 
4L
1730,52 1310,00
NISOTEC MULTI FLEET SAE 20W-50
 
10L
4133,94 3160,00

* Akcija traje dok traju zalihe.

 

zatvori