NISOTEC maziva osvajaju Bugarsku

U okviru aktivnog širenja prodaje NISOTEC maziva na regionalnom tržištu i programa motivacije ovlašćenih distributera NISOTEC maziva u regionu, prethodne sedmice je organizovan događaj dodele kartica distributerima u Bugarskoj koji su postigli rezultate predviđene programom i povećali prodaju NISOTEC-a u kanalima prodaje - auto šopovi i servisi.

Ovim marketinškim podsticajem za lojalne partnere koji zastupaju kompanijska maziva u Bugarskoj, povećavamo tržišno učešće i poznatost NISOTEC brenda u kanalima prodaje koji pokrivaju naši distributeri. Cilj nam je da, pored realizacije Biznis plana za 2018. godinu u  kanalu ino distributeri, povećamo prodaju pakovane robe i premijum proizvoda ali  i stvorimo uslove da se kompanijska maziva pojave na što više prodajnih mesta u regionu i pozicioniraju tako da potrošačima budu garancija dobrog odnosa kvalitet-cena - kaže Tatjana Cvetkov Čikošev, menadžer za razvoj i promociju maziva.

Milan Cvetković iz Službe spoljne trgovine Direkcije za maziva, ističe da je u prva četiri meseca ove godine prodaja povećana za 20 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

- Distributeri su prepoznali kvalitet i ulaganje u programe motivacije prodajne sile i sa velikim entuzijazmom nastavljaju saradnju sa brendom maziva naše kompanije, koji je lider na domaćem, a sada već zauzima značajno mesto i na tržištu regiona. Pored  ovog programa koji realizujemo u saradnji sa ovlašćenim distributerima, trenutno je u toku akcija 4+1 kojom stimulišemo potrošače na GAZPROM benzinskim stanicama širom Bugarske. Ukoliko se odluče za kupovinu NISOTEC Autoline Sint 5W-40 ili NISOTEC Autoline PS 10W-40 motornih ulja za putnička vozila u pakovanju od četiri litra, potrošači dobijaju litar istog ulja na poklon – ističe Cvetković.